DIUMENGE 10 DE DESEMBRE. TORREDEMBARRA. BALLADA DE SARDANES

Diumenge 10 de desembre actuarem a Torredembarra, per oferir la ballada que inicialment estava prevista pel dia 9 de setembre i que es va haver de suspendre per causa de la pluja

Per tant, de mútu acord amb els organitzadors i la cobla ens vam posar a buscar a l'agenda una nova data, i finalment vam considerar que la més oportuna era el dia 10 de desembre per tal d'oferir una ballada de sardanes a les 11:15 hores a la Plaça de mossén Joaquim Boronat. 

El programa que hem coordinat conjuntament amb l'Agrupació Sardanista l'Antina de Torredembarra és el següent:

1) JOVES LLEONS - JORDI PAULÍ I SAFONT
2) TARRACO AUGUSTA – ALBERT MORROS I VIDAL 
3) LA SARDANA DE L'ESPORT – EDUARD SENDRA I NOGUÉS 
4) PORTA-LA AMB TU – OLIVIER MARQUÉS (SARDANA DE L'ANY 2016)
5) NITS D’ESTIU A SANT LLORENÇ – ALFRED ABAD I GASCÓN
6) CARDEDEU CINC LUSTRES – JORDI LEÓN I ROYO
7) A LA MEVA ESTIMADA – JOSEP COLL I FERRANDO
8) PLATGES DE PALAMÓS – JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
9) L'ERMITA DE COLLBÀS – FRANCESC MAS I ROS
*L'organització i la cobla es reserven el dret de modificar si fos el cas, alguna sardana del programa Podria produïr-se algun petit canvi en el programa 

D
estaquem que durant l'audició es podrà escoltar i ballar la sardana del compositor Albert Morros, resident a Torredembarra.

Volem agraïr a la junta de l'Agrupació Sardanista l'Antina que ens hagin brindat aquesta oportunitat de ser presents a la seva ballada de final d'any, que clou l'activitat sardanista al municipi.

El programa serà interpretat pel sistema de set tirades. Estem molt contents de tornar a Torredembarra i esperem oferir el bo i millor del nostre repertori per tal que tots els assistents gaudeixin al màxim de la nostra música.


US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars