AGENDA GENER 2018

Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de gener de 2018, que com ve sent habitual en aquesta època de l'any, és força reduïda.


GENER 2018:
Divendres 5 de gener. REUS. A les 19 hores. Cavalcada de Reis. Cercavila d'acompanyament dels Reis Mags. La cobla Reus Jove acompanyarem al rei negre.


Diumenge 14 de gener.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. cicle d'hivern. 
Dissabte 20 de gener. ELS PALLARESOS. Ballada de sardanes de festa major. A les 12 del migdia, a la carpa situada a l'avinguda Catalunya, davant mateix de l'Ajuntament.
Diumenge 21 de gener. REUS. Teatre Bartrina. a les 12 del migdia. "Temps Enllà, Concert d'aniversari" Celebració del 20è aniversari de la cobla Reus Jove. Sardanes i música per a cobla.  Direcció musical del director titular, en Francesc Gregori. 
Podreu escoltar obres dels compositors Abad, Basil, Casanovas, Cotó, Cristau, Elies, León, Mauné, Ventura i Viladesau. Tindrem l'estrena de dues sardanes
Entrades (5€) a la venda a les taquilles i a la pàgina web del teatre. http://www.teatrebartrina.cat/

Diumenge 28 de gener.  MÓRA LA NOVA. ballada de sardanes i exhibició de colla sardanista. A les 11:15 hores. en motiu de la fira intercomarcal. es farà al Parc 26 d'octubre. Durant el matí es fa l'esmorzar popular de la típica "Clotxa"


AVANÇ DE PROGRAMACIÓ FEBRER A JUNY 2018:
Diumenge 4 de febrer de 2018. EL MASNOU. Plaça d'Ocata. A les 12 hores. Ballada de sardanes.
Diumenge 4 de febrer de 2018. FIGUERES.  Auditori dels Caputxins. A les 18 hores. CONCERT FIGUERES EN GALA. Gran concert per cloure els actes del bicentenari del naixement de Pep Ventura i dins dels actes de la Capital de la Sardana.  Hi haurà estrenes i obres que fa molts anys que no s'interpreten. Cobla Reus Jove. Director Francesc Gregori.

Diumenge 18 de febrer. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivernDiumenge 11 de març. CAMBRILS. Ballada de sardanes a les 12h. Mollet del Rec (davant club nàutic de Cambrils) 

Diumenge 11 de març. REUS. Teatre Bartrina. a les 18 hores. Dins del cicle Reus a 4bandes, per celebrar que la Banda Simfònica de Reus celebra deu anys des de la seva fundació i la cobla Reus Jove en fa vint.  
Oferirem un concert on s’interpretaran a la primera part, obres i sardanes per a cobla en solitari, la banda també oferirà una part del concert en solitari, i el plat fort serà a la segona part, on podrem escoltar un repertori per a banda i cobla fusionats, i conjuntament oferirem un programa de gran bellesa instrumental i de gran qualitat musical.  Directors convidats i moltes sorpreses.


Diumenge 25 de març. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern

Divendres 30 de marçCAMBRILS. Processó del divendres sant. a les 21 hores. plaça de l'església de Santa Maria (a dalt al poble).

Diumenge 8 d'abril. LA NOU DE GAIÀ. Aplec de sardanes. Jardins del Cercat. Cobles Reus Jove i Cossetània. matí i tarda.

Diumenge 22 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec de sardanes. parc de sant Salvador. matí a les 11 h. tarda 16:30h. cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.

Dissabte 12 de maig.  ALCANAR.  Centre Cívic a les 17.30 hores. CONCERT DE LA GALA FINAL DE LA SARDANA DE L’ANY amb les cobles Marinada, Reus Jove i Ciutat de Girona.(al matí hi haurà ballada de sardanes horari a determinar)

Diumenge 13 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 3 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove

Diumenge 27 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles REUS JOVE (matí i tarda), MARICEL (matí) i una altre cobla per la tarda. 

Dissabte 2 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 ballades. tarda 18:30 h (plaça Drs. Gil Vernet) i nit  22:30 h. (al pavelló)

Diumenge 3 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Diumenge 3 de juny. REUS. Processó de corpus. 19:30 h. Acompanyament musical de l'Àliga de Reus en formació de cobla.

Dissabte 9 de juny. PALAMÓS. Concurs de colles sardanistes. A les 22h. Moll Vell.

Dissabte 16 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. dues ballades i balls vuitcentistes

Diumenge 17 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes. 

Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris