AGENDA DESEMBRE 2017

Bon dia amics i amigues!

Us passem l'agenda del mes de desembre:

Nova Divendres 8 de desembre. REUS. Plaça del Baluard. a les 13 hores. Vermut popular per a tots els assistents i petita audició de sardanes (aproximadament una hora de durada) en acabar, hi haurà un parell de balls vuitcentistes.

Canvi d'horari i de dia Diumenge 10 de desembre. TORREDEMBARRA. a les 11:15 hores. Plaça de Mossén Joaquim Boronat. Ballada de sardanes 
(us havíem anunciat inicialment la ballada pel dia 3)

Dissabte 16 de desembreBELLPUIG. TEATRE ARMENGOL (Plaça Ramon Folch, 1, 25250 Bellpuig) CONCERT RETALLS DE COBLA. A les 18 hores.  (horari confirmat)
El concert coincidirà (el dia 16 de desembre) amb el dia que celebra la final del certamen "Beca Josep Maria Bernat per a joves instrumentistes de cobla" que es convoca des de l'any 1994 per iniciativa de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Bellpuig i de l’entitat Amics de Josep M. Bernat, per tal d’honorar la memòria d’aquest compositor i director tant estimat per la seva vinculació amb les cobles d'aquesta vila urgellenca.

Diumenge 17 de desembre. REUS. Plaça de les Peixateries velles. Ballada de sardanes a les 12 hores, en motiu dela diada del soci del Patronat Sardanista de Reus.

NOTA: Hi ha diverses actuacions actualment en negociació i podria ser que en properes setmanes aquesta agenda es modifiqui i ampliï les dates amb noves actuacions previstes pels propers mesos, i amb alguns concerts força destacats dels que us n'anirem informant puntualment.
Reserveu a la vostra agenda el concert extraordinari per celebrar els 20 anys de la cobla Reus Jove, que oferirem el diumenge 21 de gener a les 12 del migdia al teatre Bartrina de Reus. Hi haurà estrenes.



AVANÇAMENT DE L'AGENDA DEL PRIMER TRIMESTRE DE 2018.

 GENER 2018:
Divendres 5 de gener. REUS. A les 19 hores. Cavalcada de Reis. Cercavila d'acompanyament dels Reis Mags. La cobla Reus Jove acompanyarem al rei negre.
Diumenge 14 de gener.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. Cicle d'hivern. 
Dissabte 20 de gener. ELS PALLARESOS. A les 12 del migdia. Ballada de sardanes de festa major. Lloc a determinar.
Diumenge  21 de gener. REUS. Teatre Bartrina (carrer Major o Plaça del Teatre) Concert 20è aniversari de la cobla REUS JOVE. A les 12 hores. Concert de música per a cobla. Hi haurà estrenes. Entrades (5€) a la venda a les taquilles i a la pàgina web del teatre. http://www.teatrebartrina.cat

FEBRER 2018:
Diumenge 4 de febrer. FIGUERES. Auditori "Els Caputxins" A les 18 hores (lloc i horari per confirmar). Concert "FIGUERES EN GALA". Actes de cloenda del bicentenari del naixement del mestre Pep Ventura.  Concert emmarcat dins els actes de la Capital de la Sardana. Estrena de sardanes i música per a cobla. Interpretació de sardanes de músics figuerencs i obres oblidades.

Diumenge 18 de febrer.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. Cicle d'hivern. 

MARÇ 2018:
En preparació: Extraordinari concert dins del cicle a 4 bandes, per celebrar conjuntament el 10è aniversari de la Banda Simfònica de Reus i els 20 anys de la cobla Reus Jove. Concert amb obres per a banda, cobla i per a banda+cobla conjuntament. Música catalana, sardanes i obres simfòniques. Diumenge 11 o 18 a la tarda al teatre Bartrina de Reus. Hi haurà director convidat que dirigirà ambdues formacions musicals.

Diumenge 18 de març (data per confirmar, podría ser el diumenge dia 11). CAMBRILS.  Ballada de sardanes. A les 12 hores. Lloc: passeig marítim, al pla de les serenes.

Diumenge 25 de març.  VILAFRANCA DEL PENEDÈS. ballada de sardanes. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. Cicle d'hivern. 

Divendres 30 de març. CAMBRILS.  Processó del Sant Enterrament. A les 21 hores. Lloc: a dalt el poble, la processó sortirà de la plaça de l’Església de Santa Maria i, després del recorregut pels carrers del nucli antic, acabarà a la plaça de la Vila.

Comentaris

Entrades populars