DIUMENGE 16 DE JULIOL. FESTES DE LA MARE DE DÉU DEL CARME. CAMBRILSEl proper diumenge 16 de juliol Cambrils celebra la festivitat de la Mare de Déu del Carme, amb un programa d'actes variat. L'acte central és la celebració de la professó que surt (a partir de les 19 hores) des de l'església de Sant Pere i porta la Verge del Carme pels carrers del port, fins al mateix moll del port on pujaran la verge dalt d'una embarcació i la portaran a donar un tomb per dins el mar. La cobla Reus Jove estarà al Vendrell participant en el 34è aplec de sardanes de la capital del baix penedès, i per oferir l'acompanyament musical comptarem amb la col·laboració de la banda de música de l'Agrupació Musical de Camarles, que dirigeix el nostre músic i company, Joan Carles Julio (trompeta de la cobla) i que en aquesta ocasió serà l'encarregada d'oferir l'acompanyament musical de la Verge i les autoritats municipals, tot tancant la comitiva.


A continuació, a les 22 hores, a la plaça del Pòsit es celebrarà una ballada de sardanes, on es comptarà amb la presència dels Amics de la Sardana de Cambrils i de tot el públic que vulgui assistir a l'audició. 

El programa de les sardanes serà lliure. Les sardanes seran interpretades pel sistema de set tirades.  US ESPEREM A LA PLAÇA DEL PÓSIT PER OFERIR-VOS UNA BONA AUDICIÓ DE SARDANES BEN BALLADORES!!!


Comentaris