AGENDA AGOST 2017


AMICS I AMIGUES,

Us notifiquem l'agenda d'actuacions de la COBLA REUS JOVE prevista pel mes d'agost:

Divendres 4 d'agost. SILS. A les 22 hores. al passeig Cosme i Damià (davant ajuntament) ballada de sardanes del cicle d'estiu. Diumenge 6 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

Divendres 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Passeig de Marimon i Llança. (davant l'ajuntament). ballada de sardanes de festa major a les 18 hores.

Dissabte 12 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dimarts 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal

Dimecres 16 d'agost. L'HOSPITALET DE L'INFANT. A les 19 hores, ballada de sardanes en motiu de les festes major de Sant Roc. L'acte es farà a la plaça Coll de Balaguer.

Divendres 18 d'agost. ASCÓ. Ballada de sardanes a les 22:30 hores. A la plaça del Casal. en motiu de la festa major d'Ascó.


Dissabte 19 d'agost. TARRAGONA. Festa major. ballada de sardanes a les 21 hores. (festa de sant magí) lloc: rambla nova davant del monument a la sardana

Diumenge 20 d'agost. Monestir de SANTES CREUS. Ballada de sardanes a les 19 hores. A la plaça de Jaume II, davant del monestir. En motiu de la festa major al nucli de Santes Creus.Dijous 24 d'agost. EL MASROIG. festa major. Al migdia, processó després de missa i a les 13h. ballada de sardanes. 


Divendres 25 d'agost. MÓRA D'EBRE. festa major. a les 17 hores concert a la residència de la gent gran. 

Divendres 25 d'agost. MÓRA D'EBRE. A les 18.30 hores a la plaça de Dalt, audició de sardanes de festa major.

Dissabte 26 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Aplec. parc del pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.

Diumenge 27 d'agost. PRADES. plaça Major. Ballada de sardanes a les 12 hores

Diumenge 27 d'agost. AGRAMUNT. A les 20 hores. ballada de sardanes a la Plaça del Mercadal. Cicle de ballades d'estiu.

Comentaris