DIMARTS 8 DE SETEMBRE. FESTA MAJOR DE LES BORGES DEL CAMP

El dia 8 de setembre continuarem participant activament en els actes més tradicionals de la festa major de Les Borges del Camp

A les 12 del migdia SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA  amb la part musical cantada pel Cor Parroquial sota la direcció de Montserrat Pàmies, amb l'acompanyament musical a càrrec de la COBLA REUS JOVE, amb formació d'orquestra de cambra amb tres violins, violoncel, contrabaix, orgue, flauta travessera i clarinet. Tots junts oferirem  la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi, les músiques religioses de tot l'ofici, els Goigs de la Mare de Déu de la Riera i la Marxa Pontifical de Charles Gounod.
una imatge de fa uns quants anys, amb el cor i l'orquestra Reus Jove durant la missa de festa major. 
A 2/4 de 2 del migdia, a l'hort de Cal Dasca, ballada de sardanes de festa major, la cobla reus jove ha preparat les següents sardanes:

CATALÒNIA – JORDI PAULÍ I SAFONT
JOLIUA PARELLA – JOSEP COLL I FERRANDO
NIT ESTEL·LADA – JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
NOSTRA DANSA, MIL I MÉS – CARLES SANTIAGO I ROIG
LA MEVA SALTIRONA – JOSEP CAPELL I HERNÀNDEZ
A 2/4 de 7 de la tarda, cant de vespres i, tot seguit, solemne processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Riera pels carrers de la vila. Acompanyament musical a càrrec de la cobla Reus Jove en formació de banda.
Al arribar a la plaça de la Font, cant de la Salve Regina, a càrrec de l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb l'acompanyament musical de la cobla Reus Jove, en formació de sextet de músics. 


el cant de la salve Regina el dia 8 de setembre de 2013

No cal dir-vos que hi esteu tots convidats

Comentaris