AGENDA SETEMBRE 2015

Benvolguts amics/amigues, informadors, sardanistes i públic seguidor;

Us remetem l'agenda pel proper mes de setembre, que ve molt carregat d'actuacions.


Fem constar que, a part de noves actuacions, la inicialment anunciada pel dissabte 26/09/15 a Vandellòs es passa al diumenge 27 de setembre.

També indiquem que podrien haver noves actuacions durant el setembre o l'octubre, perquè durant les últimes setmanes, arrel de les pluges s'han suspés diverses ballades o aplecs, i estem treballant per reubicar-les novament en el calendari. Us n'anirem informant puntualment.



AGENDA REUS JOVE:

Dilluns 7 de setembre. TORTOSA. Festes majors de la mare de déu de la Cinta. a les 23 hores, actuació de la cobla Reus Jove sota la direcció del mestre Jesús Ventura, amb "LA JOTA MÉS BELLA"
 

NOVA Dilluns 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de déu de la Riera. A les 22 hores, cant de la salve Regina amb el cor parroquial de Les Borges del Camp, i solemne processó pels carrers de la vila.

Nota d'aclariment: No és cap errada, sino que de forma extraordinària el dilluns 7 de setembre hi haurà dues cobles Reus Jove simultàniament actuant en la mateixa franja horària. Uns amb l'espectacle LA JOTA + BELLA i els altres amb la Festa Major de Les Borges del Camp.

 
NOVA Dimarts 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de déu de la Riera. a les 12 del migdia, solemne missa major de festa major amb acompanyament musical de grup instrumental de corda i vent, de la cobla Reus Jove, l'organista Rosa Pàmies; el cor Parroquial de les Borges sota la direcció musical de Montserrat Pàmies.

Dimarts 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP.A les 13:30 hores, a l'hort del Dasca, sardanes de festa major amb la cobla reus jove.

Dimarts 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 18.30 hores, des del replà de l'església sortida de la solemne processó que recorrerà els carrers de la vila. a la plaça de la font, cant de la Salve Regina.
 

Dimecres 9 de setembre. MONTBLANC. Plaça Major. A les 21 hores. ballada de sardanes de festa major.

NOVA Dijous 10 de setembre. RIUDOMS. Plaça de l'església. A les 20 hores, petit concert i cant dels Segadors. Tot seguit, ballada de sardanes fins a l'hora de sopar. A la mateixa plaça es farà una sardinada popular.
Després del sopar, a les 23hores, concert català, amb la cobla Reus Jove que oferirà sardanes i música per a cobla. Comptarà amb la participació de la colla sardanista Roses de Tardor de Riudoms.

Divendres 11 de setembre. LA RIBA. Plaça Major. a les 12 hores. ballada de sardanes Diada Nacional de Catalunya.

Divendres 11 de setembre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Plaça de Catalunya. A les 18 hores. ballada de sardanes Diada Nacional de Catalunya.

Dissabte 12 de setembre. CUBELLES. Ballada de sardanes. A les 20 hores. Passeig marítim (davant oficina de turisme).

Dissabte 19 de setembre. CREIXELL. Ballada de sardanes festa major. A les 18 hores. Plaça Major. 
Diumenge 20 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell i Reus Jove.
 
Dimarts 22 de setembre. TARRAGONA. Actuació de la cobla Reus Jove per la festa major de santa Tecla acompanyant l'Àliga de Reus. A les 18:30 hores.
Dimecres 23 de setembre. TARRAGONA. Rambla Nova. ballada de sardanes. festa major de santa Tecla. a les 20:30 hores.
 
Dijous 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Plaça Mercadal, a les 19 hores.
 
Divendres 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. a les 11 hores. plaça de la pastoreta i passeig de Misericòrdia. A la tarda, 17 hores, plaça del santuari de Misericordia. A les 20 hores. ofrena a la verge, interpretació del solemne ball curt de l'Àliga de Reus, a l'interior del Santuari.
Dissabte 26 de setembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Rambla de Sant Francesc. Ballada de sardanes amb la cobla REUS JOVE. A les 18:30 hores. L'actuació s'emmarca dins dels actes de Vilafranca Capital de la Cultura 2015.
CANVI DE DIA Diumenge 27 de setembre. VANDELLÒS. plaça doctor Gil Vernet. ballada de sardanes de festa major, petit concert i vermut popular per a tots els assistents.
NOVA Diumenge 27 de setembre. SEGUR DE CALAFELL. Plaça Pau Casals. Ballada de sardanes de festa major. a les 18.30 hores.

Nota: hi ha varies actuacions en negocació, pendents de confirmació. N'informarem puntualment quan es confirmin.




PODEU SEGUIR-NOS AL  FACEBOOK DE LA COBLA. FEU M'AGRADA!!! 



SALUTACIONS CORDIALS,

Comentaris

Entrades populars