SARDANES A MADRID AMB LA COBLA REUS JOVE

SARDANES A MADRID AMB LA COBLA REUS JOVE
 
Us fem arribar la informació bàsica de la nostra estada a Madrid, en motiu del 50è aniversari de la Font de la Sardana.
Us agrairem que en feu difusió als vostres contactes.
És una bona oportunitat per fer una escapada de quatre dies aprofitant el pont del primer de maig.
També te el "morbo" de veure en directe la final de la sardana de l'any des de Madrid.
El Cercle Català de Madrid ha arribat a un acord amb la Federació Sardanista de Catalunya, i es podrà gaudir de la gala final, des de la seu del cercle català, i fins i tot es podrà participar de les votacions del certamen.
 

La festa principal serà el dijous 1 de maig, amb una ballada de sardanes a les dotze del migdia al parc del Retiro de Madrid, amb la cobla Reus Jove. Entre d’altres es podrà ballar i escoltar la sardana FONT DE LA SARDANA dedicada a aquest singular monument, que enguany es celebrà el seu mig segle de vida.
 
Una vegada finalitzada l’audició, hi haurà un dinar de germanor a l’edifici de l'Ajuntament de Madrid (Palacio de Cibeles). El dinar serà al restaurant Colección Cibeles, per un preu de 25€. Al final de l’àpat hi haurà un café-concert amenitzat per la cobla Reus Jove sota la direcció del seu director titular, en Francesc Gregori, amb un selecte programa de música per a cobla. Un marc incomparable i exòtic: una cobla catalana tocant sardanes dins de l'ajuntament de la capital espanyola...
 
Us convidem a fer una escapada de quatre dies, tot aprofitant l’excusa de ballar sardanes a Madrid, i aprofitar per fer turisme, visites culturals als seus museus o bé veure algun musical a la Gran Via.
 
Ens agradaria trobar una bona marea de catalans per la ciutat de Madrid, i demostrar que la sardana és universal i no coneix fronteres.
 
Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances de setmana santa!
 

Comentaris

Entrades populars