DIJOUS 1 DE MAIG. SARDANES A MADRID

El proper dijous 1 de maig, ens desplaçarem a la ciutat de Madrid, en motiu del 50è aniversari de la Font de la Sardana.
La festa principal serà (si el temps ens ho permet) una ballada de sardanes a les dotze del migdia al parc del Retiro de Madrid, amb la cobla Reus Jove.
El programa que hem preparat per aquesta ballada és el següent:

ULLETS BLAUS JOSEP CASSÚ I SERRA
bona llavor - CONRAD SALÓ I RAMELL
EN JOSEP DE CAN TINCO JOAN-JORDI BEUMALA I SAMPONS
UNA SARDANA - JOSEP MARIA TARRIDAS I BARRI
APLEC DE GERMANOR –JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
font de la sardana - jordi paulí i safont
APLEC SPR 2013 - CARLES SANTIAGO I ROIG
JA FA 10 ANYS - JORDI LEÓN I ROYO
HERMINIA – RICARD VILADESAU I CANER


Evidentment, tractant-se de l'aniversari del monument, es podrà ballar i escoltar la sardana FONT DE LA SARDANA dedicada a aquest singular monument, que enguany es celebrà el seu mig segle de vida.
 
Una vegada finalitzada l’audició, hi haurà un dinar de germanor a l’edifici de l'Ajuntament de Madrid (Palacio de Cibeles). El dinar serà al restaurant Colección Cibeles, per un preu de 25€. (inscripcions per telèfon al cercle català).
Al final de l’àpat hi haurà un café-concert amenitzat per la cobla Reus Jove sota la direcció del seu director titular, en Francesc Gregori, amb un selecte programa de música per a cobla. Un marc incomparable i exòtic: una cobla catalana tocant sardanes dins de l'ajuntament de la capital madrilenya.

És una bona oportunitat per fer una escapada de quatre dies aprofitant el pont del primer de maig.
També te el "morbo" de veure en directe la final de la sardana de l'any des de Madrid.

El Cercle Català de Madrid ha arribat a un acord amb la Federació Sardanista de Catalunya, i es podrà gaudir de la gala final, des de la seu del cercle català, i fins i tot es podrà participar de les votacions del certamen.



Esperem que uns quants catalans s'animini a venir a Madrid i fer costat a tota la gent del Cercle Català de Madrid, que amb molt d'esforç han organitzat aquest acte tant important.

No cal dir, que ens agradaria comptar amb la teva assistència.

T'hi esperem!

Comentaris

Entrades populars