DIVENDRES 18 D'ABRIL. DIVENDRES SANT. PROCESSÓ A CREIXELL


El proper divendres 18 d'abril, serem presents a CREIXELL per participar a partir de les 22 hores a la solemne processó del Sant Enterrament.

L'acte començarà davant de l'església parroquial de Creixell, i recorrerà alguns carrers d'aquesta població del tarragonès nord. En aquesta ocasió, al tractar-se d'una processó, es formarà una formació específica per a l'activitat amb instruments de vent i percussió, formant doncs una petita banda de música amb saxos, clarinets, trompetes, trombons i percussió.

Una de les moltes facetes que han d'afrontar durant l'any els músics, la polivalència en diferents terrenys, a part de saber tocar sardanes, podem fer processons, balls vuicentistes, acompanyament musical de les parts de la missa, concerts i fins i tot, espectacles de fusió i mestissatge amb d'altres gèneres musicals i amb la presència de diferents instruments foranis del conjunt autòcton català, la cobla. 
Ens apropem a les dates de la Setmana Santa, processons i música sacra a l'ordre del dia!
També temps per gaudir d'unes petites vacances i per agafar forces per afrontar la temporada d'aplecs i ballades de sardanes, que arrencaran just després de la Setmana Santa, amb la Diada de Sant Jordi i els aplecs a les comarques gironines. Pel mig encara tindrem temps d'agafar l'AVE i desplaçar-nos a Madrid per oferir sardanes al parc del Retiro.


Que tingueu bones vacances!

Comentaris

Entrades populars