NOTA DE PREMSA INFORMATIVA: 23 DE NOVEMBRE DE 2013

NOTA DE PREMSA INFORMATIVA: 23 DE NOVEMBRE DE 2013

 

Us adrecem aquesta nota de premsa per informar-vos que, malgrat teníem prevista l'actuació el dissabte 23 de novembre al matí a Riudoms, anunciada a tot arreu, i amb contracte signat per part de l'ajuntament, de forma unilateral, han decidit anul·lar l'actuació del proper dia 23, en motiu de les festes del Beat, donat que segons l'agenda política del municipi, quan finalitzi la missa, s'anirà a inaugurar les noves instal·lacions del CAP de Riudoms.

 

això farà que quedi anul·lada la nostra cercavila d'acompanyament d'autoritats, i la ballada de sardanes, on entre d'altres; s'havia d'estrenar una sardana titulada LA PLAÇA DE L'OM DE RIUDOMS del compositor Antoni Guinjoan.

 

Lamentem molt que a hores d'ara no se'ns hagi comunicat de forma oficial els canvis, i ens n'hem hagut d'assabentar per les xarxes socials.

 

per a tots els nostres seguidors, i amics sardanistes que tenien previst de venir a ballar el dissabte 23 de novembre, dir-los que aquell dia no hi haurà sardanes.

 

Segons sembla, seran diumenge 24 de novembre a les 14 hores a la plaça de l'església. Nosaltres diumenge, serem, tal com ja teníem previst, a Vilafranca del Penedès.

 

Preguem preneu nota d'aquests canvis d'agenda, i us demanem disculpes per les molèsties que us hagin pogut ocasionar, les decisions alienes a la nostra voluntat.
 
Cordialment,
 
COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars