INFORMACIONS D'INTERÈS GENERAL

A part de la ballada a Vilafranca del Penedès el proper diumenge 24 de novembre a les 12 del migdia, també podeu venir a ballar sardanes el dissabte 30 de novembre a les 12 hores, a la Riba, en motiu de la seva festa major.
 
Finalment aprofitem l'avinentesa per avançar-vos la programació de desembre i per a publicitar-vos dos concerts molt importants per a nosaltres:
 
Diumenge 8 de desembre, a les 12 hores, plaça del Baluard de Reus. Ballada de sardanes en motiu de la diada del soci del patronat sardanista.
 
Dissabte 14 de desembre, al migdia solemne ofici en motiu de les festes de la Mare de Déu de l'Esperança a l'església de Figuerola del Camp. La cobla reus jove s'encarregarà de l'acompanyament musical de la missa, himne eucarístic, canticorum jubilo, goigs de la mare de Déu de l'Esperança - nous.
A la tarda, a les 17:30 hores, Trisagi Marià, processó en formació de banda, cant de la salve regina i cant dels goigs de la mare de déu de l'esperança - antics - i besamans.
 
El mateix dissabte 14 de desembre a les 22 hores, al casal de La Nou de Gaià, us oferirem un Extraordinari concert de Nadal, que coincidirà amb els actes preludi de la Marató de TV3, i per tal de commemorar els 25 anys de l'aplec de La Nou de Gaià. Hi podreu escoltar música per a cobla, sardanes i nadales.
 
Us volem anunciar dues dates molts importants en el nostre calendari:
 
Dissabte 25 de gener a les 21 hores, a l'Auditori de Barcelona, la cobla REUS JOVE, el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries junt amb les coreografies de l'esbart Reus Dansa, oferiran a Barcelona, l'espectacle "LA JOTA + BELLA", sota la direcció del director convidat, i alhora arranjador dels diferents temes musicals, en Jesús Ventura.
 
Diumenge 26 de gener a la tarda, la cobla REUS JOVE oferirà el seu tradicional concert al teatre Bartrina que des de fa 16 anys ofereix anualment. Serà un concert excepcional, amb bona música per a cobla, i com sabeu, serveix per donar comiat als músics que la següent temporada no continuen a la formació, així com per donar entrada i presentar als nous companys que entren a formar part de la cobla. El concert estarà sota la direcció del nostre director titular,  en Francesc Gregori i Pons.
 
HI ESTEU TOTS CONVIDATS!
 
COBLA REUS JOVE
 
 

Comentaris

Entrades populars