AGENDA NOVEMBRE 2013

Benvolguts amics,
 
us remetem tot seguit, l'agenda d'activitats previstes pel mes de novembre:
 
Diumenge 3 de novembre. SALOU. Davant del teatre auditori i l'ajuntament. Aplec de sardanes de Sant Martí. Matí a les 10.30 i tarda 16.30 hores. Cobles sant jordi, mediterrània i reus jove
 
Diumenge 10 novembre.  CUBELLES. 12h. plaça vila. ballada de sardanes. sardanes de 7 tirades.
Diumenge 17 de novembre. VALLS. Concurs de colles sardanistes. Final del campionat infantil i juvenil.
Matí 11:30 hores. cercavila des de l'ajuntament (plaça del blat) fins a la plaça del pati (en cas de mal temps, sala kursal) Tot seguit, concurs de colles amb diverses sardanes de competició i entrega de premis.
 
Dissabte 23 novembre. RIUDOMS 11.30 cercavila des de l'ajuntament, acompanyant les autoritats. Després de missa, a quarts de dues, ballada de sardanes a la plaça de l'església. Estrena de la sardana "La Plaça de l'Om de Riudoms" del compositor local, Antoni Guinjoan.
 
Diumenge 24 novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 hores. missa sardanista, a l'església de Santa Maria, durant la missa, ofrena ballant una sardana a dins l'església i petites intervencions musicals durant la cerimonia religiosa. Al final de l'ofici, ballada de sardanes a la plaça de Jaume I.
 
Dissabte 30 novembre. LA RIBA. BALLADA SARDANES FESTA MAJOR. A les 12 hores a la Plaça Major.
 
Com sabeu, podeu consultar la nostra agenda constantment actualitzada a l'enllaç http://goo.gl/PKD6NC on trobareu sempre la màxima informació, programació, hora i lloc, i fins i tot, el mapa o l'enllaça a google maps.

Recordeu que pels moments actuals de crisi, poden sortir noves actuacions a última hora, o produïr-se anul·lacions a pocs dies de la seva realització.

COBLA REUS JOVE

 

Comentaris

Entrades populars