AQUEST CAP DE SETMANA, FESTA MAJOR DE REUS. MISERICÒRDIA 2011

S'acosta la festa major de Misericòrdia, patrona de Reus. la festa petita de la ciutat.
Com cada any, acompanyarem als bons amics de l'Àliga de Reus.
El dissabte 24 de setembre al vespre acompanyament en formació de cobla tot oferint cercavila festiva. Serà a partir de quarts de nou del vespre.

Diumenge 25, festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia, al matí des de la plaça Pastoreta i fins al Santuari,baixa de tots els grups festius. Al arribar ballada conjunta
A la tarda, a la plaça de Misericòrdia, ballades dels elements festius de la ciutat.
Cal destacar l'acte d'ofrena a la Verge, que es celebra a l'interior de l'església amb la participació molt activa de la cobla Reus Jove amb l'interpretació del ball curt de l'Àliga obra d'en Jesús Ventura i també la música antiga de l'Àliga de la primera meitat del segle XVIII. Amb un marcat caràcter solemne i senyorial l'Àliga entra des de la porta principal fins a mig passadís de la nau central del Santuari.
Escolta aquesta composició, arranjada per a cobla per en Galdric Santana. Costa d'una part menor anomenada “Mantuana” i una segona part en major, titulada “Cançó”


L'enregistrament és en directe, i està interpretada per la cobla Reus Jove el 13 de febrer de 2011 al teatre Bràvim de Reus. Aquest any es celebren els15 anys de l'Àliga de Reus.
A continuació ofrena musical amb el ball curt i visita a la mare de déu amb ofrena floral.Hi esteu tots convidats, i a més a més, aquest any és en cap de setmana, no teniu excusa!

Comentaris