8 DE SETEMBRE. FESTA MAJOR DE LES BORGES. JORNADA COMPLETA

El dia 8 de setembre serà una jornada molt complerta per a tots els components de la Reus Jove, que estarem tot el dia a la festa major de Les Borges del Camp

A les 12 del migdia SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA  L’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial cantaran la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi amb l'acompanyament musical a càrrec de la COBLA REUS JOVE, amb formació d'orquestra de cambra amb 3 violins, violoncel, contrabaix, orgue, flauta travessera i oboè. Predicarà l’homilia Mn. Enric Mateu, un bon amic de la Reus Jove, músic i capellà.
A 2/4 de 2 del migdia, a cal Dasca SARDANES a càrrec de la cobla REUS JOVE.

A 2/4 de 7 de la tarda, cant de vespres i, tot seguit, solemne processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Riera pels carrers de la vila. A la plaça de la Font, cant de la Salve Regina, a càrrec de l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb l'acompanyament musical de la cobla Reus Jove, en formació de sextet de músics.
A les 8 de la tarda, a la pista de cal Dasca CONCERT DE FESTA MAJOR a càrrec de la Cobla Reus Jove que presentarà el nou espectacle CLÀSSICS DEL JAZZ.
Un repàs des de diferents òptiques al món del jazz, el blues, el swing i el bolero, amb una dosi d’energia fruit de la creativitat dels músics convidats, tots ells professionals del món del jazz, i la força del conjunt autòcton del nostre país, la cobla, que es convertirà en una big-band a la catalana, on conviuran tibles, tenores i flabiol amb la secció rítmica i la secció de metalls. Acte amb entrada lliure.

No cal dir-vos que hi esteu tots convidats
 

Comentaris