ÈXIT DEL CONCERT DE NADAL

La cobla Reus Jove vol agrair a tot el públic assistent al concert de Nadal, el seu suport incondicional, i fa una valoració força positiva de com va anar el concert que es va celebrar el passat dissabte dia 13 al teatre Bartina de la ciutat de Reus. Llàstima potser de l'assistència que es va veure mimbada respecte l'any anterior (teniem competència de programació de concerts a la mateixa hora i el clàssic de futbol). Malgrat tot, no ens podem queixar i n'estem contents.

És per això, que us volem regalar uns moments d'aquest magnífic concert que es va poder escoltar amb la interpretació de la cobla Reus Jove sota la direcció d'en Francesc Gregori.

Tot seguit podreu escoltar algunes de les obres i sardanes que es van interpretar.IMPRESSIÓ - FRANCESC CASSÚ I JORDI (Sardana)
COBLA REUS JOVE. Direcció Francesc Gregori. Teatre Bartrina de Reus
13 desembre de 2008. Concert de Nadal


CONCERT PER A SAXO ALT, COBLA I PERCUSSIÓ.ORIGINAL DE RONALD BINGE (Per a banda o orquestra). Arranjament per a cobla de Joan Martí.
Concert en tres moviments:
I Allegro Spiritoso.
II Romance ( Andante espressivo).
III Rondo (Allegro Giocoso)

Interpretació en directe del primer moviment al Teatre Bartrina de Reus el dissabte 13 de desembre de 2008. concert de Nadal.
Intèrprets: Cobla Reus Jove. Saxo Solista: JOAN MARTÍ I FRASQUIER
Direcció Francesc Gregori i Pons.

Comentaris