UNA CITA INEL·LUDIBLE, DISSABTE 13 DE DESEMBRE A REUS

Imatge del magnífic Teatre Bartrina de Reus, lloc on es celebrarà el concert nadalenc de la Reus Jove el proper dissabte 13 de desembre de 2008 a les 20 hores. l'entrada serà lliure.
Benvolguts,
El proper dissabte 13 de desembre de 2008 tindrà lloc el tradicional concert nadalenc organitzat per la cobla Reus Jove. Com ja sabreu, és un concert que cada any oferim al públic, seguidors, sardanistes, amics, familiars, etc.. que ens volen acompanyar en aquest dia especial. És una manera de celebrar en les proximitats de les festes nadalenques, una trobada de músics, ex-companys, familiars, sardanistes, amics, etc... Com sempre l’entrada serà lliure i el repertori constarà d’un reguitzell de bones composicions, amb un selecte programa que enguany comptarà amb la participació destacada del saxofonista Joan Martí com a solista. El concert estarà sota la direcció del nostre titular, en FRANCESC GREGORI I PONS i començarà a les 20 hores. El lloc, com altres ocasions, el marc incomparable del Teatre Bartrina de Reus
REUS. 13 DE DESEMBRE. TEATRE BARTRINA. CONCERT NADALENC
1a part
1) ET RECORDAREM SEMPRE - MANEL SADERRA I PUIGFERRER
2) L’APLEC NADALENC– JOAN LLUÍS MORALEDA I PERXACHS
3) IMPRESSIÓ – FRANCESC CASSÚ I JORDI
4) CONCERT EN DO MAJOR DE DUES TROMPETES D’ANTONIO VIVALDI Allegro Largo Allegro Instrumentació per a cobla i 2 piccolos solistes d’en Carles Martí i Frasquier
Solistes de piccolo: Jordi Gil i Carles Martí
2a part
1) VOLUNTARIAT – MARC TIMÓN I BARCELÓ
2) Concert de Saxo i cobla (Original per saxo i orquestra). Música original de RONALD BINGE. Arranjament per a saxo, cobla i percussió de Joan Martí, I Allegro Spiritoso. II Romance ( Andante espressivo). III Rondo (Allegro Giocoso)
Saxo solista: JOAN MARTÍ I FRASQUIER
3) TENDRES RECORDS - AGUSTÍ BORGUNYÓ I GARRIGA
Us convidem i us animem a que ens vulgueu acompanyar en aquest acte tan especial, que com sabeu també serveix per donar comiat als músics que l’any vinent no continuaran formant part de la nostra formació musical. Convideu als vostres amics, companys, familiars, coneguts, per tal que tinguem un teatre ple de gom a gom. Us hi esperem!
RECORDEU, DISSABTE 13 DE DESEMBRE US ESPEREM A REUS! TEATRE BARTRINA A LES 20 HORES. ENTRADA LLIURE

Comentaris

Entrades populars