DIVENDRES 8 DE GENER. CONCERT A L'HOSPITALET DE L'INFANT. AUDITORI CENTRE CULTURAL INFANT PERE

Molt bon dia amigues i amics!

Com us han provat les festes? Esperem que els Reis us hagin portat moltes coses.

Malgrat les circumstàncies complicades del moment actual i les limitacions de mobilitat que entren en vigor el dia 7 de gener, us informem de la nostra propera actuació, prevista pel divendres 8 de gener a les 19:30 hores a l'auditori Infant Pere de L'Hospitalet de l'Infant.


Serà un concert que també comptarà amb la presència de l'humorista Eugeni Alemany, i que està organitzat pel Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant.

Les entrades són amb invitació per tal de controlar l'aforament. Aquí us deixem el cartell anunciador. 

L'acte serà reservat als residents al municipi per les afectacions de mobilitat però estem segur que oferirem el bo i millor del nostre repertori per tal de fer gaudir d'una bona estona de música a totes i tots els assistents al concert.

La cobla actuarà en format de concert, i comptarà amb el nostre col·laborador a les percussions, Xavi de la Salud.


Aquesta actuació és de moment la última que tenim prevista, en les properes setmanes, que es presenten marcades per la incertesa i per l'actual situació motivada per la pandèmia que estem vivint des de fa 10 mesos. Des del sector cultural fem una crida a totes les entitats i ajuntaments, per tal que sempre que les condicions sanitàries ho permetin, no deixin de programar actes culturals i que recordin que la cultura fou declara un bé essencial. La cultura és segura, i més enllà d'això, a més a més, és necessària. 

 

#LaCulturaÉsSegura

#CulturaBéEssencial 


Comentaris

Entrades populars