AGENDA GENER i FEBRER 2021


Molt bon dia i bon any nou a tothom!


Us passem tot seguit l'agenda (hiper reduïda de la cobla) pels propers mesos.
Diumenge 3 de gener les dues primeres actuacions d'aquest any 2021.

Serà a Reus, la nostra ciutat, al campament de ses majestats els reis mags de l'orient.
El concert comptarà amb la participació del nostre col·laborador Xavi de la Salud a les percussions i la cobla Reus Jove.
Mirarem d'oferir-vos una selecció de sardanes amb motius nadalencs, balls vuitcentistes i un bonic reguitzell de nadales instrumentades per a cobla i també algunes músiques d'altres estils musicals per amenitzar durant cinc hores i vint minuts els visitants al campament de ses majestats.

El divendres 8 de gener a les 19.30 hores. Concert organitzat pel Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant. Serà al magnífic auditori del centre cultural Infant Pere i cal demanar les invitacions (pel control d'aforament per les mesures covid) al Foment Cultural de l'Hospitalet de l'Infant.  L'acte comptarà també amb la participació de l'humorista Eugeni Alemany i es passarà un petit vídeo de la Marató per la covid19.

A partir d'aquí no tenim, per ara, confirmada cap altra actuació tot i que esperem que en el transcurs de les properes setmanes en puguin sortir de noves, si la pandèmia no obliga al govern a prendre mesures dràstiques i tornar a tancar teatres, auditoris, i en general actes culturals.

El dilluns 8 de març, si les mesures covid ho permeten, i amb la voluntat ferma dels amics dels concerts de l'Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona oferirem al Casino de l'Aliança del Poblenou un extraordinari concert en motiu del dia de la dona. Serà sota la direcció musical de la convidada com a compositora i directora, na Concepció Ramió i Diumenge.


Esperem que properament us puguem anunciar més actuacions i la cosa es vagi animant i els ajuntaments i entitats es vagin engrescant a programar més actes sardanistes, concerts, etc... Sinònim que la pandèmia no ha anat a pitjor.

El nostre desig és que tingueu molta salut, i sobretot molta música per a cobla i sardanes!

Bon any nou 2021 de part de tots els membres de la Cobla Reus Jove!

Comentaris

Entrades populars