DIUMENGE 3 DE GENER. CAMPAMENT DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT A REUS

El diumenge 3 de gener de 2021 hem fet les nostres dues primeres actuacions d'enguany actuant al campament de ses majestats els reis mags d'orient a Reus, a les 10 del matí fins les 12:40h, i després de dinar des de les 15:40 hores fins les 18:20h.

Durant més de cinc hores hem estat acompanyant als patges reials, les carrosses dels regals, el camió de bombers, i naturalment a ses majestats els tres reis d'orient. 

Hem interpretat tota mena de repertori al so genuí de la cobla, amb sardanes nadalenques, musica de tots els estils i fins i tot, algun tema americà a ritme de swing. Naturalment no hi han faltat les tradicionals nadales catalanes tot acompanyant amb músiques alegres i festives als tres reis de l'orient i els visitants del campament.

Aquí us deixem un petit vídeo de la cobla interpretant un tema escrit pel compositor del Molar, Josep Escoda i Serres, amb un títol molt escaient per aquestes dates. A ESPERAR ELS REIS, és un bonic pasdoble marxa, que anima i engresca a tota la gent en l'arribada tant esperada dels tres reis mags d'orient.

 


Aquí una selecció de fotografies de la nostra estada al campament (actuacions cal dir, acompanyades de fort vent i molt de fred!)


















 
 

Comentaris

Entrades populars