UN CITA INELUDIBLE!!!!! DIUMENGE 3 DE GENER


EL PROPER DIUMENGE 3 DE GENER A LES 12 DEL MIGDIA TENIU UNA CITA INELUDIBLE A LA VOSTRA AGENDA. SENSE CAP MENA DE DUBTE, NO US PODEU PERDRE EL NOSTRE TRADICIONAL CONCERT QUE CADA ANY OFERIM PER AQUESTES DATES AL TEATRE BARTRINA DE LA CIUTAT DE REUS. L'ENTRADA ÉS LLIURE I GRATUÏTA.

US ESPEREM A TOTS, I PODREU GAUDIR D'AQUEST CONCERT AMB LA PRESÈNCIA DE MOLTS DELS COMPOSITORS DEL CD, QUE SERAN PRESENTS AL TEATRE, I AMB L'ESTRENA DE DUES MAGNÍFIQUES SARDANES.
NO HI FALTEU!!!!
Imatge del magnífic Teatre Bartrina de Reus, lloc on es celebrarà el concert de la Reus Jove el proper diumenge 3 de gener de 2009 a les 12 hores. L'entrada serà lliure i gratuïta.

Durant el CONCERT DE REIS que organtiza cada any la cobla Reus Jove amb el suport de l'Ajuntament de Reus, s'aprofitarà per a presentar el nou CD enregistrat amb sardanes dedicades a la formació.

El CD ‘Un camí d’il•lusions’ conté 14 sardanes inèdites i ha estat enregistrat per la Cobla Reus Jove, que ha promogut conjuntament amb la colla Toc de Dansa (de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa) aquesta nova producció discogràfica.

L’àlbum ‘Un camí d’il•lusions’ presenta un bon estol de sardanes, fresques i actuals, com a exponent de les inquietuds i il•lusions que anhelen el tarannà dels compositors que hi han participat amb les seves magnífiques obres.

La sardana ‘Un camí d’il•lusions’ de Pitu Chamorro emmarca l’esperit d’aquesta edició sonora i encapçala el repertori de peces que l’integren, algunes al•lusives a la commemoració d’aquests dos lustres d’activitat musical, com són ’10 anys de somnis’ d’Alfred Abad, ‘La joia dels 10 anys’ d’Antoni Guinjoan, Vides paral•leles’ d’Eduard Sendra, ‘Com a casa’ de Conrad Rafart, ‘Un gran camí’de Carles Martí, 'Joves triomfants’ de Lluís Alcalà, ‘El seient de l’ànima’ de Xavier Piñol i la titulada ‘Re(10)us Jove’ de Carles Santiago, que juga amb el nom de la cobla i la fita dels seus 10 anys.

El CD es completa amb les peces següents: ‘Molt més lluny’ d’Alfred Abad, ‘Clan’ de Carles Martí, ’50 històries per explicar’ i ‘On sopem aquesta nit?’ aquestes dues de la jove compositora Anna Abad.
El repertori de sardanes d’aquest ‘Camí d’il•lusions’ el completa una composició de Marc Timon titulada ‘Please don’t stop the music!’ també dedicada a la formació reusenca.

Durant el concert del dia 3 de gener es podrà gaudir de l'estrena de dues sardanes, RE(10)US JOVE d'en Carles Santiago i PLEASE, DON'T STOP THE MUSIC! de Marc Timón.

El programa del concert serà el següent:
1a part:

UN CAMÍ D’IL•LUSIONS – PITU CHAMORRO I RAMOS
CLAN – CARLES MARTÍ I FRASQUIER
LA JOIA DELS 10 ANYS – ANTONI GUINJOAN I SIMEÓN
JOVES TRIOMFANTS – LLUÍS ALCALÀ I BAQUÉS
10 ANYS DE SOMNIS – ALFRED ABAD I GASCON


2a part:

COM A CASA – CONRAD RAFART I ARZA
EL SEIENT DE L’ÀNIMA – XAVIER PIÑOL I GARCIA
VIDES PARAL•LELES – EDUARD SENDRA I NOGUÉS
PLEASE DON’T STOP THE MUSIC! (estrena) – MARC TIMÓN I BARCELÓ
RE(10)US JOVE (estrena) – CARLES SANTIAGO I ROIG

Com veieu, una ocasió excepcional per gaudir d'un repertori actual i de qualitat. Als que sou de fora, una magnífica ocasió per venir a Reus, assistir al concert, anar a dinar en algun dels bons restaurants del casc antic i fer un passeig, una mica de visita o quatre compres d'última hora per l'extensa oferta comercial de la ciutat de Reus.

Esteu tots convidats!!!

US HI ESPEREM!


Comentaris

Entrades populars