40è ANIVERSARI DEL COMPOSITOR MARC TIMÓN I BARCELÓ


MARC TIMÓN I BARCELÓ (Castelló d'Empúries, 5 de març de 1980)
Marc Timón i Barceló (Foto d'Igor Cortadellas)
És considerat un dels compositors catalans més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d'orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema, televisió, musicals i documentals amb l'obra per a concert, la música moderna i la cobla. Ningú és profeta a la seva terra fou estrenada el 26 de novembre de 2005 a Blanes per la Cobla de Tardor i va obtenir el 1r Premi al Concurs per a Joves Compositors de Blanes Fou una de les 10 finalistes al Certamen de popularitat "La Sardana de l'Any 2005”NINGÚ ÉS PROFETA A LA SEVA TERRA (FEBRER 2020. BRÀVIUM TEATRE)
És la sardana número 19 de la producció d’en Marc Timón que actualment viu a Los Angeles, als estats units, on treballa com a compositor per a bandes sonores de pel·lícules, i va també fent treballs a Catalunya com a director d’orquestra, com a creador d’espectacles i naturalment com a compositor de música per a cobla

Avui en Marc celebra el seu aniversari:

PER MOLTS ANYS MARC!


Us deixem amb sardanes de la seva producció interpretades per la cobla Reus Jove.L'ÈRIK I L'ALBA DE CASTELLFOLLIT (OCTUBRE 2019 EL VENDRELL CONCURS DE COLLES SARDANISTES CAMPIONAT DE CATALUNYA)


DES DEL PRIMER DIA (GENER 2011. TEATRE METROPOL DE TARRAGONA)


PLEASE DON'T STOP THE MUSIC (GENER 2010. TEATRE BARTRINA DE REUS)


THIS LOVE SONG IS FOR YOU (ABRIL 2012. TEATRE-AUDITORI INFANT PERE DE L'HOSPITALET DE L'INFANT)

Comentaris