DIUMENGE 8 DE SETEMBRE. LES BORGES DEL CAMP. FESTA MAJOR

El dia 8 de setembre continuarem participant activament en els actes més tradicionals de la festa major de Les Borges del Camp.A les 12 del migdia SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA cantada pel Cor Parroquial sota la direcció de Duna Ferrer amb l'acompanyament musical a càrrec de la COBLA REUS JOVE, amb formació d'orquestra de cambra amb tres violins, violoncel, contrabaix, orgue, flauta travessera i clarinet. Tots junts oferirem  la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi, les músiques religioses de tot l'ofici, els Goigs de la Mare de Déu de la Riera i Reina del Cel, una composició que vam estrenar l'any 2016 en motiu del centenari de la Coronació escrita per Mossen Joan Aguilà i amb arranjaments i orquestració de Rosa i Montserrat Pàmies. 


Diverses imatges amb el cor i l'orquestra Reus Jove durant la missa de festa major. 


A 2/4 de 2 del migdia, a l'hort de Cal Dasca, ballada de  4 sardanes de festa major amb la cobla Reus Jove. 
instantània de la ballada de festa major a l'envelat de l'hort del Dasca


A 2/4 de 7 de la tarda, cant de vespres i, tot seguit, solemne processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Riera pels carrers de la vila. Acompanyament musical a càrrec de la cobla Reus Jove en formació de banda.
La processó de festa major de Les Borges del Camp (any 2011)


Al arribar a la plaça de la Font, cant de la Salve Regina, a càrrec de l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb l'acompanyament musical de la cobla Reus Jove, en formació de sextet de músics. 

Cant de la Salve Regina, el 8 de setembre de 2017

No cal dir-vos que hi esteu tots convidats


Comentaris