FESTA MAJOR DE MISERICÒRDIA 2019. REUS. DIMARTS 24 I DIMECRES 25 DE SETEMBRE
Festa Major de Reus. Misericòrdia 2019


Dimarts 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Cercavila d’acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 19 h. sortida des de l'Ajuntament i cercavila pels carrers del centre de la ciutat.
25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí a partir de les 11 hores, baixada del seguici festiu des de la plaça Pastoreta, passant pel Passeig de Misericòrdia i arribant al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus. Al arribar al davant del santuari ballada conjunta de tots els elements del seguici.
A la tarda, a les 17:00 hores, balls populars i acompanyament de l’Àliga de Reus.


A les 19:50 hores.   Ofrena a la Verge de Misericòrdia. Ball de l’Àliga. Entrada al santuari amb la música del segle XVII.
 

Tot seguit es farà el Solemne Ball curt, i l'ofrena floral a la mare de Déu de Misericòrdia. També s'oferirà el cant dels Goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia conjuntament amb la massa coral de l'Orfeó Reusenc sota la direcció d'Albert Galcerà,  amb l'acompanyament musical de la cobla Reus Jove.  

No us ho perdeu!

BONA FESTA MAJOR!


Vídeo de tota la part final, amb els Diables, el ball solemne de l'Àliga de Reus i el cant dels goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia. (Imatges de Canal Reus TV)

Comentaris