DIUMENGE 9 DE JUNY. APLEC DEL MONTMELL

El diumenge 9 de juny es celebra l'Aplec del Montmell.

El diumenge just abans del dilluns de la Segona Pasqua te lloc l'aplec del Montmell. Els veïns del poble, ho celebren amb una missa a l'església del Montmell, una ballada de sardanes amb la cobla Reus Jove i un concert de cobla&swing, mentre fan el vermut popular, tot seguit faran un dinar popular, amb una fideuà popular.
La cobla REUS JOVE oferirà tres sardanes per a ballar (de set tirades) per aquelles persones que ho desitgin poder-les ballar, i tot seguit un concert titulat COBLA&SWING on es podrà sentir música catalana i músiques d'arreu del món, amb la fusió del so autòcton català del conjunt cobla, amb petites pinzellades de ritmes més ballables com el  jazz, swing, així com d'altres músiques de caràcter universal. Comptarem amb la presència del nostre bon amic i col·laborador habitual, en Xavi de la Salud a la bateria.


Es podran escoltar músiques com les que tot seguit podeu visualitzar en aquesta selecció de vídeos:

Fox a les dues rodes - Daniel Gasulla  


L'estaca - Lluís LlachTots els actes es celebraran a l'Àrea Recreativa Forestal del Montmell (al terme municipal de la Juncosa del Montmell, a la comarca del Baix Penedès)

US HI ESPEREM!!!

Comentaris