AGENDA JULIOL 2019

Benvolguts i benvolgudes amics/amigues; 

Tot seguit trobareu l'agenda d'activitats de la cobla Reus Jove pel mes de juliol, amb un paper destacat als aplecs sardanistes i els cicles d'estiu.


JULIOL 2019:

Divendres 12 de juliolVILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 
Dissabte 13 de juliolEL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. Nit a les 23 hores. NOU EMPLAÇAMENT: Recinte de La Fàbrica. Serà amb la Cobla Reus Jove.
Diumenge 14 de juliolLA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. 
Dimarts 16 de juliolCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Plaça del Pòsit. Actes de celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme.
Divendres 19 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla Nova de Tarragona, davant el monument a la sardana. 
Dissabte 20 de juliolL’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.
Dimecres 24 de juliol. TIANA. Ballada de sardanes FESTIVAL DE COBLES I COMPOSITORS. Cicle de 4 setmanes, cada setmana dedicada a un compositor diferent. En aquesta ocasió, amb molta satisfacció la cobla Reus Jove us anuncia que ha estat convidada a participar en aquest prestigiós cicle musical de sardanes, amb una selecta audició de sardanes del nostre representant i contrabaixista, n'Eduard Sendra Nogués del qui oferirem 9 sardanes de la seva producció sardanista.

Dissabte 27 de juliolTORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep Valls Ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Principal de Tarragona.


Diumenge 28 de juliol. RODA DE BERÀ. Ballada de sardanes. Plaça Sant Jaume. (A baix a mar) A les 20 hores. (Acte d'inauguració de les obres de reforma de la plaça)

Dimarts 29 de juliolRIUDOMS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Ermita de Sant Antoni. Cloenda del cicle d'estiu a la fresca. Després de la ballada, hi haurà un sopar de germanor.

NOTA: Inicialment us havíem anunciat una ballada pel diumenge 28 al Vendrell però ha estat canviada de data, i la farem el dimecres dia 15 d'agost a La Rambla.
  

Comentaris

Entrades populars