NOVES ACTUACIONS I CONCERTS DESTACATS. ACTUALITAT

AMICS I AMIGUES,

Us notifiquem noves dates en la nostra agenda d'actuacions de la COBLA REUS JOVE i també us passem algunes novetats, notícies destacades, dates de concerts i actes singulars:

Concretament els dies 30 de juliol (Riudoms), 10 d'agost (Botarell), 17 d'agost (L'Hospitalet de l'Infant), 19 d'agost (Santes Creus), 24 d'agost (El Masroig). 


Tot seguit trobareu l'agenda des del 20 de juliol fins al 31 d'agost.


Divendres 20 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla Nova de Tarragona, davant el monument a la sardana. Ballada dedicada íntegrament al centenari del mestre Ricard Viladesau. s'interpretaran 9 sardanes d'aquest compositor del que enguany es celebra el centenari del seu naixement.

Dissabte 21 de juliolL’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.

Diumenge 22 de juliolPALAMÓS. 50è aplec de sardanes. Parc municipal de l'Arbreda. A partir de les 17.30 hores. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Mediterrània i Baix Empordà.


Divendres 27 de juliolMOLLERUSSA. Als jardins de la Casa Canal. A les 21 hores. Tradicional Concert d'estiu de l'Agrupació Sardanista de MOllerussa. La cobla Reus Jove oferirà el seu nou concert titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent.
Properament us donarem més informació i detalls del concert, amb alguna sorpresa. (estigueu atents i atentes) 

Dissabte 28 de juliolTORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep Valls Ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Diumenge 29 de juliolEL MASNOU. Aplec de sardanes. Pati del Casino. Cobles Jovenívola de Sabadell, Marinada Reus Jove i Punt Cat.

NOVA DILLUNS 30 de juliolRIUDOMS. Ballada de sardanes. A les 20 hores. A l'ermita de Sant Antoni. Cloenda de les ballades del cicle d'estiu.

Programació agost 2018:

Dissabte 4 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores.
Diumenge 5 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

NOVA Divendres 10 d'agost. BOTARELL. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.

Dissabte 11 d'agost. BELLTALL. plaça del poble. ballada de sardanes de festa major. a les 13 hores

Dissabte 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Passeig de Marimon i Llança. (davant l'ajuntament). ballada de sardanes de festa major a les 18 hores.

Dissabte 11 d'agostCUBELLES. ballada de sardanes de festa major a les 22 hores.

Diumenge 12 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.

Dimecres 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal

Dimecres 15 d'agost. SEGUR DE CALAFELL. Ballada de sardanes de festa major a les 20 hores. Lloc a determinar.

NOVA Diumenge 19 d'agost. SANTES CREUS. Ballada de sardanes de festa major. a les 18 hores. Plaça Davant el Monestir de Santes Creus.

Diumenge 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 21 hores. Rambla Nova


NOVA Divendres 24 d'agost. EL MASROIG. Processó i ballada de sardanes, jotes i balls vuitcentistes. Festa Major de Sant Bartomeu. a les 11.30 h. processó. tot seguit sardanes i ballada de jotes i balls viutcentistes. 


Divendres 24 d'agost. RODA DE BERÀ. Plaça de l'Ajuntament. A les 18.30 hores, audició de sardanes de festa major.


Dissabte 25 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Nit a les 22.30 hores. Aplec de sardanes. Lloc: Parc del Pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.

Diumenge 26 d'agost. CALELLA. A les 19 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.


Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Estigueu atents perquè venen mesos d'intensa activitat, i us en volem fer partíceps...

RECORDATORI DE CONCERTS INTERESSANTS:

Divendres 27 de juliolMOLLERUSSA. Als jardins de la Casa Canal. A les 22 hores. Tradicional Concert d'estiu de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa. 
La cobla Reus Jove oferirà el seu nou concert titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent.
Properament us donarem més informació i detalls del concert, amb alguna sorpresa força destacada... (estigueu atents i atentes) Dissabte 29 de setembre. REUS. Als jardins de la Casa Rull. a la tarda (actes de festa major de Misericòrdia) 
La cobla Reus Jove oferirà el seu concert titulat "EL PRÍNCEP DE LA TENORA. RICARD VILADESAU. CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT (1918 – 2018)"
Un recull de sardanes i música del mestre Ricard Viladesau acompanyat d'anècdotes i retalls bibliogràfics de la seva trajectòria com a compositorintèrpret de tenora i docent.

Diumenge 7 d'octubre. REUS. Al Bràvium Teatre. A les 19.30 hores. Concert de cloenda del 20è aniversari de la cobla Reus Jove. Hi haurà estrenes de sardanes i alguna sorpresa.

Dissabte 20 d'octubre. TORREDEMBARRA. Actes de celebració dels 50 anys de l'agrupació sardanista L'Antina. Al matí ballada de sardanes, migdia dinar de germanor i tarda gran concert de cobla i balls vuitcentistes

En preparació, concert conjuntament amb la Coral Flor de Lis de Montblanc per oferir un concert de sardanes emmarcat dins dels actes de Montblanc Capital de la Sardana.


NOTA: Hi ha diverses actuacions actualment en negociació i podria ser que en properes setmanes aquesta agenda es modifiqui i ampliï les dates amb noves actuacions previstes pels propers mesos, i amb alguns concerts força destacats dels que us n'anirem informant puntualment.

Comentaris