DILLUNS 16 DE JULIOL. MARE DE DÉU DEL CARME. SARDANES A CAMBRILSEl proper dilluns 16 de juliol Cambrils celebra la festivitat de la Mare de Déu del Carme, amb un programa d'actes variat.
Rumba, Castells, Sardanes, Havaneres, processó...

El mateix dia 16 de juliol, festivitat del Carme, la cobla Reus Jove us oferirem una ballada de sardanes a les 20 hores, a la plaça del Pòsit conjuntament amb els Amics de la Sardana de Cambrils i de tot el públic que vulgui assistir a l'audició. 

El programa de les sardanes serà lliure. Les sardanes seran interpretades pel sistema de set tirades. 

L'acte central és la celebració és la professó, però en caure en dilluns, i per tant ser dia laborable, es trasllada al següent dissabte (dia 21 de juliol). L'acte començarà a partir de les 19 hores, des de l'església de Sant Pere i porta la Verge del Carme pels carrers del port, fins al mateix moll del port on pujaran la verge dalt d'una embarcació i la portaran a donar un tomb per dins el mar. 

La cobla Reus Jove estarà a l'Hospitalet de l'Infant participant en l'aplec de sardanes, i per oferir l'acompanyament musical comptarem amb la col·laboració de la banda de l'AGRUPACIÓ MUSICAL L'EMBURGADA DEL PERELLÓ, que dirigeix el nostre músic i company, Joan Carles Julio (trompeta de la cobla) i que en aquesta ocasió serà l'encarregada d'oferir l'acompanyament musical de la Verge i les autoritats municipals, tot tancant la comitiva.
US ESPEREM A LA PLAÇA DEL PÓSIT PER OFERIR-VOS UNA BONA AUDICIÓ DE SARDANES BEN BALLADORES!!!

Comentaris