DIVENDRES 11 D'AGOST. SARDANES DE FESTA MAJOR A SANT LLORENÇ D'HORTONS

Sant Llorenç d'Hortons celebra la seva festa major d'estiu, en honor al patró (sant Llorenç) i entre molts altres actes, organitza una ballada de sardanes, molt animada, reixida i amb força públic, el dia 11 d'agost a les 6 de la tarda.

Des de fa deu festes majors consecutives, compten amb la Cobla Reus Jove, i aquest any esperem fer-los gaudir com els anteriors anys, amb un bon programa que hem preparat amb molta il·lusió, i que podreu escoltar i ballar al passeig de Marimon i Llança (davant mateix de l'ajuntament). En cas de pluja, la ballada es faria a la plaça Europa (al poliesportiu).

Les sardanes seran de 7 tirades, i el programa que hem preparat serà el que us detallem tot seguit:
  1. ¾ DE 100 – ENRIC ORTÍ I MARTÍN
  2. A UNA NOIA MACA – JORDI LEÓN I ROYO
  3. L’APLEC DE L’ESTANY – JESÚS VENTURA I BARNET
  4. 50 anys de passió – RENÉ PICAMAL I COMA
  5. SARDANA INCÒGNITA (concurs d’endevinar la sardana que es tocarà) La cobla interpretarà una sardana d'aquelles tan conegudes i populars, i els assistents a la ballada hauran d'endevinar  de quina sardana es tracta. A la mitja part es donarà el  resultat del guanyador i el premi.
  6. nits d’estiu a sant llorenç – ALFRED ABAD I GASCÓN
  7. esperit calongí – RICARD VILADESAU I CANER
  8. PLATGES DE PALAMÓS – JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
  9. ELS TRES CASTELLS – FRANCESC MAS I ROS Us convidem a venir i gaudir d'una magnífica tarda, tot ballant a l'ombra dels arbres del passeig. 

US HI ESPEREM!

Comentaris