AGENDA SETEMBRE 2017


AGENDA SETEMBRE 2017

Dijous 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de Déu de la Riera. A les 22 hores, cant de la salve Regina amb el cor parroquial de Les Borges del Camp, i solemne processó pels carrers de la vila.

Divendres 8  de setembre.LES BORGES DEL CAMP. Festes majors de la mare de déu de la Riera. a les 12 del migdia, solemne missa major de festa major amb acompanyament musical de grup instrumental de corda i vent, de la cobla Reus Jove i el Cor Parroquial de les Borges sota la direcció musical de la Duna Ferrer.

Divendres  8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP.A les 13:30 hores, a l'hort del Dasca, sardanes de festa major amb la cobla Reus Jove.

Divendres 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 18.30 hores, des del replà de l'església sortida de la solemne processó que recorrerà els carrers de la vila. a la plaça de la font, cant de la Salve Regina.

canvi de dia DIVENDRES 8 DE SETEMBRE A LES 20:30 HORES. Pavelló olímpic municipal de Reus. Gala d'entrega dels premis Esport i Ciutat 2017 
finalment, per motius d'agenda de l'alcalde, es va anunciar el dia 7 però passa al divendres 8 de setembre a les 20:30 hores a REUS al Pavelló olímpic municipal de Reus. 
l'acte serà retransmès en directe per la televisió local CANAL REUS TELEVISIÓ.
La cobla reus jove actuarà al començament de l'acte amb la interpretació i estrena de LA SARDANA DE L'ESPORT (amb el lema de la regidoria d'esports municipal Reus és esport

Aquesta és la primera sardana que combina la cultura catalana, amb la seva dansa nacional i l'esport)

(PREMIS ESPORT I CIUTAT són els guardons que reconeixen anualment esportistes i entitats vinculats a la ciutat de Reus que hagin destacat durant la temporada esportiva). L'acte començarà a 2/4 de 8 del vespre i aquest any, a banda de lliurar els guardons als esportistes, coincidint amb el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, i donat que el pavelló olímpic de Reus es va construir en motiu d'aquesta competició donat que Reus fou designada subseu olímpic i va acollir competicions esportives de les olimpíades, per tal de celebrar aquesta efemèride dels 25 anys, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus ha considerat oportú, donat que també Reus enguany exerceix la Capital de la Cultura Catalana, d'incloure un acte que incorpori la música de cobla, i la sardana.

Així doncs, s'ha encarregat al compositor i músic de la Reus Jove, n'Eduard Sendra perquè composi la primera sardana de l'esport, ja que fins al moment no consta cap sardana que vagi vinculada al món de l'esport i s'estrenarà el DIVENDRES 8 de setembre

es podrà escoltar l'estrena oficial de la sardana titulada LA SARDANA DE L'ESPORT que evidentment, donat-se el cas que és en motiu dels jocs olímpics, no hi poden faltar les notes musicals de l'himne olímpic i també altres pinzellades musicals de melodies relacionades amb l'esport i la ciutat de Reus.

Diumenge 10 de setembre. RODA DE BERÀ. Ballada de sardanes. A les 19:30 hores. a la plaça de la Sardana. (a escassos metres de la plaça dels Pins i el carrer sant Isidre) (actes de la Diada Nacional de Catalunya). 
Dilluns 11 de setembre.  LA RIBA. Plaça Major. a les 12:30 hores. ballada de sardanes Diada Nacional de Catalunya
Dilluns 11 de setembre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. A les 18 hores. Plaça de Catalunya.  Ballada de sardanes en motiu de la Diada Nacional de Catalunya
Diumenge 17 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Mati i Tarda: a les 10:30 i les 17 h. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove i Pare Manyanet (només tarda 3 sardanes). 
canvi de dia Divendres 22 de setembre. VANDELLÓS (Inicialment anunciada pel dia 23, però per tema del programa d'actes, passa al divendres dia 22). a les 13 hores. ballada de sardanes de festa major. 
Dissabte 23 de setembre. TARRAGONA. Rambla Nova. ballada de sardanes. festa major de santa Tecla. a les 20:30 hores
Diumenge 24 de setembre. BARCELONA. Concurs de colles sardanistes de les festes de la Mercè. Pla de la Catedral. A les 11 del matí. Concurs vàlid pel Campionat de Catalunya. 
Diumenge 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. plaça Mercadal a les 19 hores.
Dilluns 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. A les 11 hores. Plaça de la Pastoreta i Passeig de Misericòrdia fins arribar al Santuari.
la tarda, 17 hores, ballades a la plaça del santuari de Misericòrdia. 
les 20 hores ofrena a la Verge, interpretació del solemne ball curt de l'Àliga de Reus, a l'interior del Santuari.

Comentaris

Entrades populars