DIJOUS 8 DE SETEMBRE. FESTA MAJOR DE LES BORGES DEL CAMPEl dia 8 de setembre continuarem participant activament en els actes més tradicionals de la festa major de Les Borges del Camp

A les 12 del migdia SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA que enguany comptarà amb l'ofrena de la corona centenària restaurada a càrrec de les noies i dones que porten el nom de Maria Riera. Tot seguit imposició de la corona a càrrec del Excm. i Rvdm. Sr. Jaume Pujol Balcells Arquebisbe metropolità de Tarragona, a l’acabar solemne missa concelebrada cantada pel Cor Parroquial sota la direcció de Duna Ferrer i Montserrat Pàmies, amb l'acompanyament musical a càrrec de la COBLA REUS JOVE, amb formació d'orquestra de cambra amb tres violins, violoncel, contrabaix, orgue, flauta travessera i clarinet. Tots junts oferirem  la Missa Pontificalis de Lorenzo Perosi, les músiques religioses de tot l'ofici, els Goigs de la Mare de Déu de la Riera i l'estrena d'una composició creada expressament per aquesta ocasió, en motiu del centenari de la Coronació. 
una imatge de fa uns quants anys, amb el cor i l'orquestra Reus Jove durant la missa de festa major. 

A 2/4 de 2 del migdia, a l'hort de Cal Dasca, ballada de sardanes de festa major, la cobla Reus Jove ha preparat les següents sardanes:

LA JÚLIA DE SOLSONA – JORDI PAULÍ I SAFONT
10 ANYS DE SOMNIS – ALFRED ABAD I GASCÓN
MAR DE PALAMÓS – FRANCESC MAS I ROS
TOTA UNA HISTÒRIA – CARLES SANTIAGO I ROIG


A 2/4 de 7 de la tarda, cant de vespres i, tot seguit, solemne processó amb la imatge de la Mare de Déu de la Riera pels carrers de la vila. Acompanyament musical a càrrec de la cobla Reus Jove en formació de banda.
La processó de festa major de Les Borges del Camp (any 2011)

Al arribar a la plaça de la Font, cant de la Salve Regina, a càrrec de l’Agrupació Coral Verge de la Riera i Cor Parroquial amb l'acompanyament musical de la cobla Reus Jove, en formació de sextet de músics. 

No cal dir-vos que hi esteu tots convidats

Comentaris