Benvingut al blog de la cobla Reus Jove

ESPEREM QUE PASSIS UNA BONA ESTONA VISITANT EL NOSTRE BLOG.
AQUÍ PODRÀS TROBAR NOTÍCIES, MÚSICA, VÍDEOS, FOTOS, L'AGENDA, ELS PROGRAMES I EN GENERAL, L'ACTUALITAT DE LA COBLA REUS JOVE

dilluns, 26 de setembre de 2016

AGENDA OCTUBRE 2016

AGENDA OCTUBRE 2016 
COBLA REUS JOVE
Amics, us passem l'agenda del mes d'octubre, amb una petita parada per vacances i descansar després d'un estiu força intens.

Començarem uns dies de vacances i ens retrobarem amb les energies carregades per afrontar dos caps de setmana intensos a final d'octubre.

Dissabte 22 d'octubre. BANYOLES. Plaça Major. a les 17 hores. Festa de Sant Martirià. Competència de cobles joves: Bisbal Jove, Flama de Farners, Mil·lenària i Reus Jove.Diumenge 23 d'octubre. BARCELONA. LLOC: PLAÇA NOVA (al final de l'avinguda de la Catedral, al costat del portal de l'Àngel a un minut de la porta de la catedral), donat que a la Plaça de la Catedral durant tota la setmana hi a programat el Mercat de Mercats. A les 11:15 hores. ballada de sardanes cicle de tardor de l'Agrupació Cultural Folklórica de Barcelona.

Diumenge 23 d'octubre. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Aplec de sardanes a la plaça de l'Ajuntament. Matí cobla flama de farners, tarda: 15:30 café - concert i tres ballades correlatives:

16h. Cobla LA FLAMA DE FARNERS

17:15 h. (aprox.) Cobla MARICEL de Sitges 

18:45 h. (aprox.) Cobla REUS JOVE

la plaça de l'ajuntament d'Hospitalet del Llobregat, amb la casa de la vila al fons

Dissabte 29 d'octubre. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Auditori Infant Pere. A les 19 hores. Extraordinari concert de música per a cobla i sardanes. 
Esteve Molero, director convidat.
Lluís Chacón, percussionista.
Obres de J.M. Ruera, A. Ros Marbà, E. Molero, T. Gil, R. Guinovart, C. Martí, N. Rota,  i V. Bou.


Organitza Foment Cultural amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'Auditori per l'exterior (Foto 1) i una fotografia dels músics que vam actuar l'any 2012 al mateix escenari (foto 2)


US HI ESPEREM!!!