UNS DIES DE DESCANS PER PREPARAR I ASSAJAR REPERTORI PER LA TEMPORADA D'APLECS 2016

Els propers dies no ens trobareu a cap indret, senzillament perquè l'agenda d'actuacions està totalment buida. No ha sortit cap feina per aquests propers dies, i per tant, tornarem a l'activitat d'aquí a dues setmanes.

Mentrestant, anirem preparant les noves sardanes d'aquesta temporada pels aplecs i les ballades, i també anirem treballant nous repertoris pels concerts que tenim confirmats a la nostra agenda. I que podeu consultar aquí https://goo.gl/Vef1Mk 

I per matar l'espera de quinze dies sense cap actuació, rememorem amb uns vídeos del concert dels nostres 18 anys, que vàrem oferir el 29 de novembre de 2015 al teatre Bartrina de Reus  


Ens tornarem a trobar amb tots vosaltres el  cap de setmana de  la Diada de Sant Jordi, amb un intensiu de roses, llibres i sardanes:

Divendres 22 d'abril. LA POBLA DE MAFUMET. A les 20h. Actes de Sant Jordi. Lliurament dels llibres, refrigeri i ballada de sardanes al pàrking del  teatre auditori del Casal Cultural. 

Dissabte 23 d'abril, en motiu de la Diada de Sant Jordi:
Al matí serem a Salou (a les 12h) a la plaça de Sant Jordi; i a la tarda, a les 19 hores, sardanes a la plaça del Portal d'Avall a la Selva del Camp.

Diumenge 24 d'abril serem a Santa Coloma de Farners, al XLV aplec de la sardana que es celebrarà al parc de Sant Salvador amb les cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.



US HI ESPEREM!!!




Comentaris

Entrades populars