AGENDA MAIG 2016

AGENDA MAIG 2016


Diumenge 8 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. amb les cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove 

Dissabte 14 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. plaça de la Vila. a les 6 de la tarda, ballada amb la cobla Reus Jove, a les 20h. botifarrada popular i a partir de 2/4 de 9 del vespre, ballada de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell.

Diumenge 15 de maig. LA SELVA DEL CAMP. Ballada de sardanes a les 11:30 hores. Ermita de Sant Pere del Puig. (actes previs, amb esmorzar popular, lliurament de premis literaris i sardanes per cloure l'acte)

Diumenge 15 de maig. LA JUNCOSA DEL MONTMELL. Aplec del Montmell. Al matí ballada de sardanes i exhibició amb els Dansaires del Penedès i la cobla Ressò. Després hi ha un dinar de germanor. A la tarda, cap a les 17 hores, hi haurà un concert a l’interior de l’ermita, que oferirà la cobla Reus Jove junt amb el percussionista Xavi de la Salud. 
Totes les activitats de l’aplec es celebraran a l'Àrea Recreativa Forestal del Montmell (al terme municipal de la Juncosa del Montmell, a la comarca del Baix Penedès)

Dissabte 21 de maig. ESPARREGUERA. Aplec de sardanes. Plaça del Centre. a les 18 hores. Cobles Contemporània i Reus Jove.

Diumenge 29 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles Mediterrània (matí i tarda), Reus Jove (matí) i Punt Cat Cobla  (tarda).

Diumenge 29 de maig. REUS. Processó de corpus. Prioral de Sant pere i carrers del casc antic. A les 18.30 h.

Comentaris

Entrades populars