LA JOTA + BELLA. CONCERT A L'AUDITORI DE BARCELONA EL 25 DE GENER DE 2014

Ens trobem a les portes d'un dels concerts més importants de la curta, però intensa història de la cobla Reus Jove.
 
Com ja us hem anat anunciant en anteriors comunicacions, el 25 de gener de 2014 actuarem per primera vegada a l'Auditori de Barcelona.
 
Serà a la sala Oriol Martorell, on la cobla Reus Jove, el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries junt amb les coreografies de l'esbart Reus Dansa, oferiran l'espectacle "LA JOTA + BELLA", sota la direcció del mestre, i alhora arranjador dels diferents temes musicals, Jesús Ventura i Barnet.
 
 
Les entrades es poden adquirir a la web de l'Auditori https://www.koobin.com/auditoribcn/quico_celio_cobla_reus_esbart_25_01_2014

Aquest espectacle es va pre-estrenar el passat 11 de maig a Tarragona, en la gala final de la Sardana de l'any, i tot seguit et deixem amb dos vídeos amb fotografíes de l'actuació a Tarragona, amb el making off (com es va fer, els assaigs prèvis, les proves de so, moments de tensió, moments còmics, moments emocionants).
 

El making off mentre preparem l'espectacle


Un petit tastet de l'espectacle LA JOTA + BELLA
 
 
Una excel·lent oportunitat per gaudir, per primera vegada de tots els arranjaments musicals, tot l'espectacle sencer es veurà per primera vegada i no cal dir, que és molt interessant, i us el recomanem fermament.


Hi esteu tots convidats!

 

Comentaris

Entrades populars