FRUIT D'UN SOMNI. CONCERT AL TEATRE BARTRINA. 26 DE GENER DE 2014

 
Diumenge 26 de gener de 2014, a les 18 hores, la cobla REUS JOVE oferirà el seu tradicional concert al teatre Bartrina que des de fa 16 anys ofereix anualment.

Serà un concert excepcional, amb bona música per a cobla, i com sabeu, serveix per donar comiat als músics que la següent temporada no continuen a la formació, així com per donar entrada i presentar als nous companys que entren a formar part de la cobla. El concert estarà sota la direcció del nostre director titular,  en Francesc Gregori i Pons.

 CONCERT: FRUIT D'UN SOMNI

BREU SINOPSI:
La Cobla és una formació musical genuïna integrada pels instruments tradicionals catalans, juntament amb instruments de metall i de corda. Un conjunt, que té molt camí per recórrer.

Fruit d'un somni és un concert d’allò més engrescador i representa un autèntic repte per als integrants de la cobla Reus Jove, tant pel seu vessant artístic com per la il·lusió de preparar un projecte personalitzat per a la nostra ciutat.

Un programa eclèctic que ens portarà a gaudir d'un viatge musical amb l'esperit d'apropar la música dels grans clàssics catalans i la dels compositors contemporanis, sense oblidar també el territori, amb obres d'autors de les nostres contrades.

Ens trobem davant d’un fet històric: una formació tan universal com autòctona pel seu timbre tan característic, i amb un programa únic i, per tant, incomparable.

Te'l perdràs?
 


El programa serà, com sempre, extraordinari amb obres per a cobla i sardanes, i amb una programació de qualitat.
 
PROGRAMA:

Primera part:

 1) La dona d'aigua (preludi d'òpera) - Cassià  Casademont i Busquets. Arranjament per a cobla d'en Bernat Castillejo

2) Fruit d'un somni (obra lliure per a cobla) - Antoni Planàs i Marca

3) Cavallers de l'eternitat (sardana) - Ferran Carballido i Enrich 

4) El bullici de Santa Creu (sardana)  - Florenci Mauné i Marimont
5) Mascarada dels estudiants (obra lliure per a cobla) - Joan Moliner i Pedrós

        1 - Farandola
        2 - Polca
        3 - Havanera 
        4 - Vals-jota


Segona part:
1) Cavalleresca (sardana) - Joaquim Serra i Corominas

2) Aquarel·la renaixentista (Danses europees del segle XVI per a cobla) - Diversos autors - adaptacions per a cobla del mestre Jordi León

Alemande - Pierre Phalèse
Pavana - anònim. segle XVI
Bransle - Michael Praetorius
Gallarda - Pierre Phalèse
Volta - Michael Praetorius

3) Terra de cavallers (sardana) - Enric Ortí i Martín
4) De nit al pont de sant Agustí (sardana) - Francesc Cassú i Jordi
5) La festa de les trompetes (divertiment per a 3 trompetes solistes) - Leroy Anderson. Arranjament per a cobla d'en Bernat Castillejo
Trompetes solistes: Jordi Gil, Joan Carles Julio, Susana Marco.


Les entrades es poden adquirir a la web http://www.teatrebartrina.cat o bé directament a les taquilles del teatre, situades a la Plaça del Teatre, número 1 de REUS al preu de 5€ l'entrada general. Més informació al telèfon 977 010 658, Fax 977 010 676 i al correu electrònic teatrebartrina@reus.cat

Esperem comptar amb la vostra complicitat. Com us hem explicat, aquest concert és organitzat exclusivament per la cobla Reus Jove, no compta amb cap ajuda ni subvenció de cap organisme públic, i com sabeu, l'organització d'un acte com aquest comporta un bon nombre de despeses. És per això que us convidem a acompanyar-nos en aquest concert tant especial.
 
No cal dir que ens fareu molt contents amb la vostra presència.
 
US HI ESPEREM!!!
 
 

Comentaris

Entrades populars