VILAFRANCA: COMENÇA EL CICLE DE TARDOR - HIVERN. DIUMENGE 13 D'OCTUBRE

El proper diumenge al matí podeu ballar sardanes a Vilafranca , que un any més s’han engrescat a organitzar el cicle de tardor - hivern de sardanes a Vilafranca del Penedès.
Aquest any el cicle comptarà amb un total de cinc ballades, que es celebraran els dies 13 d’octubre, 12 de gener, 9 de febrer i 9 de març a la Rambla de Sant Francesc, a partir de les dotze del migdia.
 

L’altre ballada (la cinquena) que coincidirà amb la festa del soci, és especial doncs començarà a l’església de Santa Maria, amb la missa sardanista, ofrena a l’església, la cobla oferirà alguns acompanyaments musicals durant la missa, i tocarà una sardana que serà ballada a l’interior de l’església.
La missa comença a les 12h. Després, al finalitzar l’ofici, cap a les 13 hores, a la mateixa plaça de Jaume I la cobla reus jove oferirà 6 sardanes per cloure la festa.
 
La data està pendent de confirmació per part del mossèn de la parròquia, i podria ser el diumenge 24 de novembre o el diumenge 1 de desembre. (en breu us ho confirmarem) 
 
De moment  us oferim el programa que us hem preparat per la primera audició del cicle:
 
1) PER ARTÉS - MANEL SADERRA I PUIGFERRER
2) A BANYOLES, EL 50è - RENÉ PICAMAL I COMA
3) GLÒRIA - JORDI PAULÍ I SAFONT
4) L'ÈRIK I L'ALBA DE CASTELLFOLLIT - MARC TIMON I BARCELÓ
4) MÉS ENLLÀ - CARLES RAYA I CIVIT
6) CATALÀ A L'ATAC - DANIEL GASULLA I PORTA 
7) MA TERRA PLANA - JAUME VENTURA I TORT
8) LA JOVE - JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
9) MARINESCA - RICARD VILADESAU I CANER
 
 
Hi esteu tots convidats i esperem poder-vos saludar personalment,
 
NO HI FALTEU!
 

Comentaris

Entrades populars