AGENDA OCTUBRE

Benvolguts amics,
 
Iniciem el mes d'octubre, i l'activitat de la nostra formació, es veu reduïda després d'un frenètic mes de setembre.
No obstant, tenim varies ballades de sardanes, un aplec i un concert.
 
Donat que algunes s'han confirmat en les últimes hores, us passem el detall de l'agenda d'octubre amb les noves actuacions confirmades en dia, lloc i hora:
 
diumenge 6 d'octubre. CUBELLES. 12h. plaça vila. ballada de sardanes
NOVA: dissabte 12 d'octubre. VANDELLÒS. 18 hores. plaça doctors Gil Vernet. ballada de sardanes. Actes del Correllengua 2013.

CANVI HORARI: dissabte 12 d'octubre. EL MOLAR. 20:30 hores. El "centro. Concert de música per a cobla i sardanes amb la cobla REUS JOVE i les percussions de Xavi de la Salud.
NOVA: diumenge 13 d'octubre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 hores. Rambla de Sant Francesc. ballada de sardanes cicle tardor.

diumenge 20 d'octubre. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Aplec (3 cobles). plaça ajuntament. amb les cobles La Flama de Farners, Maricel i Reus Jove

NOVA: diumenge 27 d'octubre. RIBA-ROJA D'EBRE. al migdia, cap a les 12:30 hores, ballada de sardanes just quan finalitzi l'assemblea de la Unió d'Associacions dels Aplecs de les Comarques Meridionals (ens que coordina tots els organitzadors dels aplecs al camp de tarragona i les terres de l'ebre).
 

No cal dir que ens agradarà molt comptar amb la vostra assistència!

Comentaris

Entrades populars