FESTA MAJOR DE MISERICÒRDIA. DIMARTS 24 I DIMECRES 25 DE SETEMBRE DE 2013 A REUS


S'acosta la festa major de Misericòrdia, patrona de Reus. La festa petita de la ciutat.
Com cada any, acompanyarem als bons amics de l'Àliga de Reus.
El dimarts 24 de setembre al vespre acompanyament en formació de cobla tot oferint cercavila festiva. Serà a partir de les vuit del vespre. La cobla es podrà veure en la seva vessant més informal, integrant-se dins l'ambient de festa major. Un repertori poc habitual, amb més disbauxa de l'habitual.
Dimecres 25, festivitat de la Mare de Déu de Misericòrdia, al matí a partir de les 11 h., des de la plaça Pastoreta i fins al Santuari,baixa de tots els grups festius. Al arribar ballada conjunta a la plaça del Santuari.

A la tarda, a la plaça de Misericòrdia, ballades dels elements festius de la ciutat a partir de les 17 hores.

Cal destacar l'acte d'ofrena a la Verge, que es celebra a l'interior de l'església amb la participació molt activa de la cobla Reus Jove amb l'interpretació del ball curt de l'Àliga obra d'en Jesús Ventura i també la música antiga de l'Àliga de la primera meitat del segle XVIII. Amb un marcat caràcter solemne i senyorial l'Àliga entra des de la porta principal fins a mig passadís de la nau central del Santuari.

En aquest vídeo, és la mateixa situació però enlloc de ser a l'interior de l'església de Misericòrdia, en motiu dels 15 anys de la cobla, l'Àliga ens feu una visita d'honor, on va oferir al teatre Bartrina aquest mateix tipus de protocol, amb l'entrada pel passadís central i posteriorment ens feren el ball curt com a ofrena (en aquest cas, enlloc de la verge, fou per a la cobla reus jove)En aquest vídeo, l'Àliga entra pel passadís central al Santuari de Misericòrdia, i posteriorment el ball curt interpretat per la cobla REUS JOVE. 25 setembre 2012


Hi esteu tots convidats!

Bona festa major de Misericòrdia!


un vídeo de fa 3 anys, amb moments variats de la festa major de misericòrdia, 
amb l'àliga i la cobla reus jove en la part musical.


Comentaris