ESTRENA ESPECTACLE SENCER "LA JOTA + BELLA". DISSABTE 21 DE SETEMBRE A CALELLA


Calella (a la comarca del Maresme) celebra del 20 al 23 de setembre la Fira, i enguany ho fa amb les Terres de l'Ebre com a convidats d'honor.

El programa d'actes és força complet, i el podeu consultar el programa sencer al següent enllaç: http://media.wix.com/ugd/49cbac_ed3827837c12cd86f9fbf595a1af7f08.pdf

Podeu comprovar que hi actuen diversos grups de l'Ebre, i que el plat principal serà l'estrena de l'espectacle LA JOTA + BELLA.


Començarà a les 20.30 hores, a l’escenari de  l’espai central de la fira.

Aquest espectacle, se'n va poder veure un petit tastet a la final de la sardana de l'any que es va celebrar a Tarragona el maig passat, i aquí es veurà per primera vegada en el seu format íntegre.

una imatge de les coreografies de l'Esbart Reus Dansa 
(foto de la pre-estrena a Tarragona 11 de maig)

L’espectacle fusiona les cançons interpretades pel grup tortosí Quico el Célio, el Noi i el Mut de
Ferreries, amb la part musical de la cobla Reus Jove i les danses de l’esbart Reus Dansa.
Direcció musical i instrumentacions són obra del mestre Jesús Ventura.
El director de l'esbart és Ricard Roig, que alhora n'ha estat l'inspirador de tot l'espectacle.

l'Esbart Reus Dansa i al fons la cobla Reus Jove
(foto de la pre-estrena a Tarragona 11 de maig)

Es tracta d’un espectacle d’arrel tradicional a partir de les músiques del grup tortosí, i amb les coreografies de Joan M. Miquel, Jordi Rubio i Ricard Roig, interpretades per l’esbart Reus Dansa.

El grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries juntament amb el
 director musical Jesús Ventura i el director de l'esbart, Ricard Roig 
(foto de la pre-estrena a Tarragona 11 de maig)

Tots els protagonistes de l'espectacle saludant al públic
(foto de la pre-estrena a Tarragona 11 de maig)


Els últims dies, estem preparant tots els temes de l'espectacle, amb nous arranjaments, repàs dels temes ja treballats, incorporació de nou repertori creat expressament per a l'ocasió, alguns gags i alguna sorpresa.
Tot seguit, pots trobar tres vídeos que són un petit resum dels assaigs previs, amb la música de fons d'alguns dels temes que es podran escoltar.

MAKING OFF de com s'està gestant, i els assaigs que s'estan realitzant els tres grups actuants:


Entrevista/reportatge del Diari de Tarragona elaborat pel seu reporter Francesc Gras.Un petit tastet de l'espectacle LA JOTA + BELLA. Muntatge fotogràfic i musical dels assaigs i del concert de la pre-estrena a Tarragona, el passat mes de maig.

L'acte al estar emmarcat dins de la fira es fa a l'aire lliure, i no s'ha de pagar cap entrada especial, però si que tots els assistents a la fira per accedir al recinte han d'abonar un tiquet de 3 euros que els dóna dret a visitar tots els estands expositors, parades, i evidentment assistir a la resta de concerts programats durant la jornada.

No cal dir que us convidem a visitar la fira de Calella, i que gaudiu dels concerts que hi ha programats pel proper dissabte dia 21 de setembre.


Comentaris