FESTES DE SANTA EULÀLIA. DISSABTE 16 I DIUMENGE 17 DE FEBRER TOTS A BARCELONA


Els dies 16 i 17 de febrer la cobla Reus Jove ens desplaçarem a Barcelona per participar de la festa major d'hivern, Santa Eulàlia. 



Dins dels actes festius de la Laia, cal destacar els que participarem amb la cobla, tot acompanyant als amics de l'Àliga de Reus. (si vols veure fotos de l'Àliga, no deixis de visitar el blog

El programa d'actuacions començarà a 2/4 de set de la tarda a LA RAMBLA / PALAU DE LA VIRREINA

Amb la Cercavila de l’Àliga de Reus amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove amb el recorregut: la Rambla, Carrer Ferran i plaça de Sant Jaume.


A les 19 h. a la PLAÇA DE SANT JAUME, Protocols de l’Àliga de la Ciutat:

Balls del Lleó de Barcelona, els Gegants de Santa Maria del Mar, l’Àliga de la Ciutat de Barcelona i l’Àliga de Reus.
20 h PLAÇA DE SANT JAUME. Seguici dels Protocols de l’Àliga de la Ciutat

Sortida de l’Àliga de la Ciutat, la Coronela de Barcelona, els Ministrers de la Ciutat, l’Àliga de Reus i la Cobla Reus Jove, el Lleó de Barcelona, els Gegants de Santa Maria del Mar i els Trabucaires d’en Perot Rocaguinarda.

Recorregut: plaça de Sant Jaume,  Jaume I, plaça de l’Àngel, Argenteria, Sombrerers, placeta de Montcada, passeig del Born, Santa Maria, plaça del Fossar de les Moreres i plaça de Santa Maria.

20.45 h BASÍLICA DE SANTA MARIA DEL MAR. Protocols de l’Àliga de la Ciutat
Entrada solemne del Seguici a la basílica de Santa Maria del Mar. Ball de l’Àliga de la Ciutat i Ball de l’Àliga de Reus.


Aquesta és la música que es podrà escoltar a l'entrada de l'església de Santa Maria del Mar. Vídeo d'en Francesc Gibert

Cercavila de tornada.  Recorregut: plaça de Santa Maria, Argenteria, Via Laietana, avinguda de Francesc Cambó, Mercaders, plaça de les Beates i Casa dels Entremesos


L'endemà, diumenge 17 de febrer de 10 a 12 h. a LA RAMBLA / PALAU DE LA VIRREINA. Exposició dels elements del Seguici Festiu de Reus


A les 12 h. des de LA RAMBLA / PALAU DE LA VIRREINA. Cercavila del Seguici Festiu de Reus amb el següent recorregut: la Rambla de baixada (fins a la plaça del Teatre), la Rambla de pujada i carrer de Ferran (fins al carrer d’Avinyó).


A la tarda, a les 17 hores, i a la PLAÇA DE SANT JAUME. Seguici Festiu de Reus

Passada de lluïment de bèsties,  nanos, gegants i balls del seguici reusenc. En finalitzar, carretillada del Ball de Diables. Retorn cap a Reus en finalitzar els actes

Comentaris

Entrades populars