AGRAÏMENT A TOTS ELS QUE ENS VAREU ACOMPANYAR AL CONCERT D'ANIVERSARI


Discurs d'agraïment del representant de la cobla Reus Jove, que volem fer extensiu a tota la gent que ens segueix també mitjançant el nostre blog i el facebook de la cobla:

"Permeteu-me que us prengui només uns breus moments i us adreci unes paraules com a representant de la Reus Jove:
Un any més, i ja en van quinze, ens hem trobat en aquest teatre per gaudir d’una estona de música genuïnament catalana, amb el so particular de la cobla. Desitgem que el concert que us hem preparat us hagi agradat.

Enguany tot i la complicada situació de crisi econòmica podem dir que, malgrat hem vist reduïdes lleugerament les nostres actuacions com la majoria de cobles del país, el gruix de feines habituals, pel que fa a ballades i aplecs, l’hem mantingut. Hem fet algunes actuacions força importants arreu de la nostra geografia, fins arribar a les 99 actuacions durant l’any 2012. A tots, moltes gràcies per la confiança que ens heu dipositat i en la vostra fidelitat.
Imatge general de l'aspecte que presentava el teatre, en el moment 
de l'entrada de l'Àliga de Reus pel passadís central del teatre

Aprofito per recordar-vos que des de fa quatre anys vam posar en marxa el nostre blog a internet i que podeu seguir la nostra actualitat puntualment, amb tota la informació, notícies, novetats, horaris, fotos i vídeos. No deixeu de visitar-lo periòdicament.

Vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Reus i a l’IMAC. També a les entitats reusenques que ens ajuden, al Bravium Teatre, a l'Orfeó Reusenc, a la Germandat de Santa Llúcia, al Centre de Lectura i a l'associació de fotògrafs FOTOCAMP.

Finalment, no hem vull oblidar de les nostres famílies, parelles, amics,  a tots, gràcies per la paciència que teniu.
Avui hem toca allargar-me més de lo habitual, com sabeu és el concert d'aniversari d'aquests primers quinze anys de vida de la cobla.
Volem donar una vegada més les gràcies als solistes per haver vingut de forma desinteressada, i haver-nos fet gaudir de les seves dots interpretatives. Moltes gràcies Carles Herruz i Anna Abad.

També vull agrair públicament la col·laboració de la Valentina Peralta per fer-nos les ceràmiques i al meu pare, el Josep Sendra, per haver participat molt activament i de forma destacada en la preparació i muntatge de l'exposició fotogràfica que està exposada al vestíbul del centre de Lectura, amb una col·lecció de 55 fotografies.
(Properament en penjarem una col·lecció reduïda per als qui no vareu poder assistir al concert o visitar-la)

També volem donar les gràcies al compositor Francesc Rius, que fa uns mesos va decidir dedicar-nos la seva magnífica sardana.Així mateix a la compositora Isabel Medina, per la seva aportació amb la sardana NITS REUSENQUES que hem escollit per referèndum popular entre els músics de la cobla.

Fotografia del lliurament d'obsequis de record als compositors Francesc Rius, Isabel Medina i al cap de colla de l'Àliga de Reus.

Vull fer esment de la feina del nostre director musical, que aquest gener ha celebrat 10 anys com a director musical de la cobla Reus Jove, i li volem agrair amb un petit detall.


Com molts recordareu, cada any aprofitem per acomiadar els components de la cobla que a partir de la nova temporada quan arribi el carnaval, ja no seran amb nosaltres.

També vull recordar-me d'alguns ex-músics que han format part de la reus jove, i que avui ens acompanyen des de baix a platea. A tots, moltes gràcies per venir.

Tot seguit, podrem veure un muntatge que hem preparat per acomiadar als nostres companys que deixaran de tocar de forma regular amb la Reus Jove, es tracta de la Núria Pujals i en Miquel Kraft  
  
Vídeo dedicat als dos companys que pleguen de la cobla, i que hem volgut il·lustrar amb algunes imatges del seu pas per la cobla 

Amb tots dos hem compartit moltes vivències personals i musicals i estic segur que tots en guardarem molts bons records, records inoblidables.
Els hi volem fer lliurament d’un petit record de la cobla que com ja sabeu simbolitza el nostre logotip: el territori català i la rosa de Reus, que per allà on anem a actuar sempre la portem amb nosaltres.
Però per més detalls que puguem donar, en les nostres ments restaran tots els bons moments que hem viscut junts

De ben segur que us trobarem a faltar. Us desitgem sort en aquest nou capítol que obriu a la vostra vida, i ja sabeu que la cobla Reus Jove continuarà sent casa vostra! Un fort aplaudiment per a tots dos!

Els dos músics de la cobla que pleguen a partir de carnaval. 
La Núria Pujals i en Miquel Kraft 
(tenora i trompeta respectivament)

I ja acabo, permeteu-me que us doni el més sincer agraïment per la vostra assistència i en nom de la cobla Reus Jove esperem de tot cor que aquest concert que hem preparat amb molta il·lusió i gairebé sense recursos financers, estigui sent del vostre gust.
Moltes gràcies!

Ara, després d'aquestes tres estrenes, i de l'apartat de parlaments, tornem al que millor sabem fer, la música:
Com haureu vist a la primera part han actuat els músics de la temporada 2012, i aquesta segona part, estan ja actuant els músics de la cobla, que a partir de carnaval formaran part de la cobla.
Us vull presentar als nous músics de la Reus Jove, per aquest 2013. 
A la tenora, en Josep Secanell i a la trompeta, en Joan Carles Julio. A tots dos us donem la més sincera benvinguda, i us desitgem el millor. Volem que us sentiu com a casa, en família. Demano un fort aplaudiment per a tots dos nous músics."

El concert va tenir un gran seguiment, amb moltíssima gent que ens va voler acompanyar al teatre, i també varem comptar amb la presència destacada de l'Àliga de Reus, que ens va fer els honors de ballar en exclusiva a tall d'ofrena, un ball curt davant de la cobla.
L'Àliga de Reus, fent una salutació - reverència, a tot el públic assistent just després de ballar la música del segle XVIII 

Al final de l'acte, finalitzat el concert, l'il·lustríssim senyor Carles Pellicer, alcalde de Reus, va demanar la paraula i va adreçar-se a tots els assistents felicitant a la cobla Reus Jove per la seva carrera com a formació musical reusenca, i pel fet de fer Ciutat, tot portant el nom de Reus per tot el país cada dia que sortim a fer una actuació.
La sorpresa fou monumental quan va anunciar públicament que proposarà a la comissió d'honors i distincions, a la junta de portaveus i al ple municipal, per tal que li sigui lliurada a la cobla REUS JOVE, la MENCIÓ HONORÍFICA MUNICIPAL per la seva trajectòria musical durant aquests 15 anys.


Escolta el discurs íntegre de l'Alcalde de Reus

No cal dir que fou una grata sorpresa, que no esperàvem i que ens encoratja a seguir treballant.
Com va acabar el seu parlament l'alcalde:
VISCA LA COBLA REUS JOVE!
VISCA REUS!
VISCA CATALUNYA!

Fou un concert memorable, i properament esperem poder-vos oferir el vídeo del concert, amb les imatges i el so de les obres que es van interpretar.
De moment us deixem amb algunes fotografies de la jornada.

A tots els qui ho heu fet possible, senzillament MOLTES GRÀCIES!!!

Eduard Sendra
representant de la COBLA REUS JOVE



Comentaris

Entrades populars