DESPRÉS DEL CARNAVAL ELS MÚSICS DE LES COBLES FAN EL CANVI DE TEMPORADA

Tot just s'acaba el carnaval i començarà la quaresma. Tradicionalment és l'època on els conjunts, orquestres i cobles realitzen el canvi de temporada. és el moment on els músics que pleguen o s'incorporen fan el relleu.
En aquest cas, el nostre bon amic i company Guillem Tomàs Duran és el músic que plega aquesta temporada a la Reus Jove.
Guillem Tomàs, tiblaire

De fet, deixa de tocar regularment el tible en una formació estable de cobla, per dedicar-se al oboè en cos i ànima. Ha estat dos anys amb nosaltres. Li desitgem el millor per a la seva carrera musical com a músic professional, i si mai vol reincorporar-se, tindrà les portes obertes a casa nostra. Per tal de recordar-lo li hem preparat aquest modest vídeo de comiat. Fins aviat Guillem!

vídeo de comiat del nostre amic Guillem Tomàs (amb música)

Per tal de substituir-lo, s’incorpora a la Reus Jove un músic amb experiència contrastada, es tracta de Jordi Grifoll, que és resident a Móra d’Ebre, i que des dels 19 anys va tocar amb la cobla la Principal del Llobregat fins al febrer de 2006. hi va ser durant 15 temporades. Després per la distància de quilòmetres i altres circumstàncies va demanar excedència, i finalment va decidir deixar d'estar en actiu a la cobla.
Ara fa 4 anys que no toca regularment en cobla, però ha fet bolos i suplències en diverses cobles, i amb la Reus Jove ho ha fet en diverses ocasions per cobrir absències o malalties dels nostres tiblaires.

Format al conservatori de Barcelona com a saxofonista i tiblaire, compta amb una gran experiència al capdavant de la Principal de Llobregat, una de les formacions punteres del país, i malgrat tot el seu currículum, encara es jove, 40 anys. S'incorpora a partir del març a la Reus Jove.
Jordi Grifoll, el nostre nou company

Li dónem la nostra més cordial benvinguda.

Comentaris

Entrades populars