NOTA INFORMATIVA: DIUMENGE 3 D'ABRIL

Com potser us haureu adonat consultant la guia d'aplecs, podreu observar que la cobla Reus Jove té prevista l'actuació el diumenge 3 d'abril a les 11 del matí a l'aplec de La Nou de Gaià. Simultàniament també figura a la guia d'aplecs que el mateix diumenge a la mateixa hora estem actuant a un altre dels aplecs que des de fa anys realitzem: l'aplec de SANTA COLOMA DE FARNERS.
L'explicació és ben senzilla: a Santa Coloma de Farners es celebra sempre l'aplec l'últim diumenge d'abril (és a dir, aquest any seria el 24 d'abril). Resulta ser que per temes de calendari i diades mòbils, aquell diumenge és el DIUMENGE DE PASQUA (al mig de la setmana santa) i els organitzadors varen creure oportú moure l'aplec i desplaçar-lo tres setmanes, avançant-lo al diumenge 3 d'abril. No fou fins al gener de 2011 que se'ns va comunicar aquest canvi i per tant ja teníem contractat l'aplec de la Nou de Gaià la mateixa data.
Així doncs teníem un problema, estavem contractats a dos aplecs el mateix dia, i no volíem deixar "tirats" a cap de les dues organitzacions, doncs són aplecs que fa molts anys que hi participem.
Finalment la nostra proposta fou d'oferir per aquest any 2011 (de forma excepcional) que a Santa Coloma de Farners, enlloc d'actuar la Reus Jove ho fés la cobla SANT JORDI-CIUTAT DE BARCELONA (que sota el nostre modest punt de vista, és la cobla número 1 del moment musicalment parlant). Els amics de l'agrupació sardanista de Farners varen acceptar encantats el relleu musical per l'aplec i gaudiran de les cobles la Flama de Farners, Baix Empordà i Sant Jordi.
Esperem que l'any vinent, quan l'aplec retorni a l'últim diumenge del mes d'abril puguem tornar a participar amb total normalitat de l'aplec de Santa Coloma de Farners.

Comentaris

Entrades populars