ACTUACIÓ DESTACADA A VALLS

El diumenge 20 de març, tal i com us vam avançar fa uns dies, es celebrarà a Valls la cloenda del campionat de Catalunya de colles sardanistes. Serà al migdia a la plaça del Pati.
El programa de la ballada serà ofert per la cobla Reus Jove pel sistema de 7 tirades. properament serà publicat al nostre blog.

A banda s'organitza un concurs de colles prou singular. És el primer concurs de COLLES 2.0.
Es tracta d'una proposta DIVERTIDA que es durà a terme durant la ballada. L'objectiu d'aquest concurs és bàsicament PASSAR-S'HO BÉ, oblidar per un dia la rivalitat que hi ha entre les colles (rivalitat sempre ben entesa des del punt de vista de l'esportivitat) i passar una estona divertida i conèixer gent del món sardanista d'arreu dels Països Catalans.
Les inscripcions són a nivell individual i entre tots han de muntar una colla "improvisada" que haurà de competir al concurs evitant que hi hagi membres de la mateixa població i de la mateixa colla.
Mitjançant les xarxes socials, el messenger, el correu electrònic, etc... tots els components de la COLLA 2.0 s'hauran de posar en contacte per escollir un NOM per a la seva COLLA 2.0, un CRIT DE GUERRA, i un UNIFORME.
Es realitzarà un galop d'entrada, per parelles, A continuació les Colles 2.0 es col·locaran al nombre assignat, i quan siguin presentades per megafonia, també hauran de cridar el seu CRIT DE GUERRA.
Les COLLES 2.0 ballaran la sardana de lluïment que se'ls haurà comunicat, interpretada per la cobla. A continuació la ballada continuarà normalment i finalment es realitzarà l'entrega de premis. (més informació complerta a l'article del nostre blog publicat el passat divendres 25 de febrer).

De moment els amics de la colla Tarragona Dansa han preparat aquest vídeo que parla de la cloenda del campionat.

Comentaris

Entrades populars