UNA INICIATIVA DIFERENT (I FORÇA INTERESSANT)

la plaça del pati de Valls (on es celebrarà la festa de cloenda)

Us transmetem una informació força interessant. el diumenge 20 de març la reus jove actuarà a Valls en la cloenda del campionat de colles sardanistes de Catalunya. a través de les xarxes socials estan difonent aquesta peculiar i singular iniciativa, que tot seguit us expliquem:
Us convidem al primer concurs de COLLES 2.0. Es tracta d'una proposta DIVERTIDA que es durà a terme durant la ballada que es farà a Valls, el dia 20 de març, dins els actes de la Cloenda del Campionat de Catalunya 2010.

L'objectiu d'aquest concurs és bàsicament PASSAR-S'HO BÉ, oblidar per un dia la rivalitat que hi ha entre les colles (rivalitat sempre ben entesa des del punt de vista de l'esportivitat) i passar una estona divert...ida i conèixer gent del món sardanista d'arreu dels Països Catalans.

La mecànica del concurs és la següent:

-Tothom qui vulgui prendre part en el concurs, s'haurà d'inscriure de manera INDIVIDUAL (és a dir, no com una colla), indicant clarament la seva localitat i colla en la que balla o ha ballat.

-Amb la gent inscrita, l'organització muntarà COLLES 2.0 el més heterogènies i aleatòries possibles (s'evitarà que en una mateixa COLLA 2.0 hi hagi gent de la mateixa colla de competició i localitat).

-A mesura que l'organització vagi muntant les COLLES 2.0, aquesta comunicarà a tots els participants qui són la resta de components de la seva Colla 2.0 i li donarà les seves dades de contacte.

-Mitjançant les xarxes socials, el messenger, el correu electrònic, etc... tots els components de la COLLA 2.0 s'hauran de posar en contacte per escollir un NOM per a la seva COLLA 2.0, un CRIT DE GUERRA, i un UNIFORME (l'uniforme pot ser tan senzill o complicat com es vulgui, per exemple, pot consistir simplement en portar una gorra o un mocador vermell, o en anar disfressats dels personatges d'Star Wars, es poden utilitza materials reciclats, etc. etc.... visca la imaginació!).

-Abans del 18 Març, cada una de les COLLES 2.0 haurà de comunicar a l'organizació el Nom escollit per a la colla. L'organització comunicarà abans d'aquesta data, la sardana que es ballarà i la enviarà a tots els participants en format .mp3.

-El dia 20 de Març, durant la ballada del matí de la Cloenda de Valls, es realitzarà un galop d'entrada, per parelles, durant el qual les COLLES 2.0 hauran d'anar cridant el seu crit de guerra. Es permetrà una mica de rauxa durant el galop, però sempre sense perdre l'ordre.
A continuació les Colles 2.0 es col·locaran al nombre assignat, i quan siguin presentades per megafonia, també hauran de cridar el seu CRIT DE GUERRA.

-Les COLLES 2.0 ballaran la sardana de lluïment que se'ls haurà comunicat, interpretada per la cobla. Cada colla haurà d'interpretar i repartir la sardana des de dins. La sardana s'haurà de ballar obert de braços, com qualsevol sardana de competició.

-La següent sardana de la ballada serà de germanor per a totes les COLLES 2.0 i resta de gent acompanyant i del públic.
A continuació la ballada continuarà normalment i finalment es realitzarà l'entrega de premis.

Altres coses a tenir en compte:

-En el concurs de COLLES 2.0 no es valorarà tant el conjunt, la interpretació i la correcció ballant com el NOM, el CRIT DE GUERRA, l'UNIFORME i en general, el “BON ROTLLO” que hagi després la Colla 2.0 durant el concurs.

-Es crearà una pàgina al Facebook on totes les COLLES 2.0 podran anar presentant-se, provocar a les altres colles i fer bullir l'olla els dies previs al concurs (sempre amb respecte i “bon rotllo”). També es crearà un HASHTAG de Twitter.

-Les colles seran de 5 ó 6 parelles depenent de les inscripcions.
Segons les inscripcions s'establiran 2 o més categories per edats.

-Al concurs s'hi pot inscriure qualsevol que sàpigui ballar sardanes i tingui més de 12 anys.

-Per motius d'espai, les places seran limitades per rigorós ordre d'inscripció.

-La inscripció serà gratuïta.

Per inscriure's al concurs cal enviar un correu electrònica a l'adreça:

ciber.colles.valls@gmail.com

amb les següents dades:

-Nom i Cognoms
-Població
-Colla (o colles) amb la que balla, ha ballat o està relacionat d'alguna manera. (si s'escau)
-Edat
-Telèfon mòbil
-Adreça de Correu electrònic
-Adreça de Correu relacionada amb el Messenger (si s'escau)
-Adreça de Correu relacionada amb el Facebook (si s'escau)
-Altres xarxes socials que utilizis i dades de contacte per trobar-t'hi (s'hi s'escau)


Si ets un apassionat de la sardana, vols conèixer gent com tu i vols passar una estona divertida, no dubtis ni un segon i apunta't!

Per qualsevol dubte o aclariment, envia un e-mail a: ciber.colles.valls@gmail.com

T'hi esperem!!!

Comentaris

Entrades populars