AGENDA MARÇ 2011

Ja tenim aquí el març. El primer cap de setmana celebrarem el Carnaval i es produiran els canvis de músics. Tancarem defintivament la temporada 2010



Recull de fotos de la última temporada

I sense treva, el següent cap de setmana (del 12 i 13 de març) s'iniciarà una nova temporada per als músics de la Reus Jove, nou repertori, noves cares, nova llista d'actuacions. Arribarà el bon temps i començarà minsament l'activitat dels aplecs de sardanes arreu del país.
En aquesta època de l'any, l'agenda d'activitats de la Reus Jove no acosutma a ser molt generosa, però poc a poc es va omplint de bolos.

Aquest març ens trobareu a:

Diumenge 13 de març. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 del migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern
Diumenge 13 de març. ESPARREGUERA. Ballada de sardanes. Plaça de l'ajuntament. A les 18 hores.
Dissabte 19 de març. SANT CUGAT DEL VALLÈS. Ballada de sardanes. 17 hores. plaça Octavià (plaça del monestir)
Diumenge 20 de març. VALLS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Plaça del Pati. Acte de cloenda del campionat 2010 de les colles sardanistes de Catalunya. Galop de colles, ballada de sardanes i lliurament de premis als guanyadors.

Una mica de música per a cobla: A MEDIA LUZ. Tango d'Edgardo Donato instrumentat per a cobla per en Jordi León. Concert d'estiu a Reus (juliol 2007)

Comentaris

Entrades populars