NOVES INCORPORACIONS PER A LA TEMPORADA 2011

Miquel Kraft i Joan Ballart

S'apropa el carnaval i com ve sent habitual, és l'època on tradicionalment les cobles i orquestres fan els canvis de músics.
Aquest any s'incorporen a la Reus Jove dos companys per suplir les baixes d'en Carles Segura i en Jordi Gil.

Per substituir el lloc de fiscorn s'incorpora a la nostra formació un bell conegut de la casa. Es tracta d'en Joan Ballart i Pedret, que va néixer el 27 de febrer de l’any 1981 a Reus.

Ha realitzat el grau mitjà de música al Conservatori de Reus i actualment està cursant l'últim curs de fiscorn a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) amb el professor Josep Moliner.

És membre fundador de la cobla Reus Jove i en formà part des de 1997 fins al febrer de 2005, que s'incorporà a les files de la cobla Marinada de Badalona. Després de sis temporades, ha decidit retornar a la cobla Reus Jove.

Per altra banda, a la trompeta s'incorpora un jove de 21 anys. Formarà part d'aquesta nova fornada de músics joves que es van afegint al planter de la Reus Jove i esperem que la seva estada entre nosaltres sigui molt profitosa per a ell. De pare alemany i mare catalana, en Miquel Kraft i Carré és resident a Salou i compagina la seva afició (la música) amb la carrera universitària, on està estudiant quart curs a la facultat de Medicina de Reus.
Ha realitzat el grau mitjà de música al Conservatori de Reus sota el mestratge de Joan Ramon Reverté i forma part actualment de la Banda Unió Musical de Tarragona i de l'orquestra de la Universitat Rovira i Virgili, entre d'altres formacions.

A tots dos els volem donar la nostra més sincera benviguda i esperem que gaudeixin de la nostra afició: la música de cobla

JOAN i MIQUEL, SIGUEU BENVINGUTS!

Comentaris

Pep Moliner ha dit…
Felicitats per els canvis i benvinguts!

Entrades populars