MOLTES GRÀCIES ALS QUE VAREU VENIR AL CONCERT DE NADAL

Des de la cobla Reus Jove us volem agraïr la vostra presència al concert d'ahir al teatre Bartrina de Reus. Sabem que tenim una competència ferotge amb el partit de futbol del derbi, però als qui vau venir esperem que gaudíssiu d'un concert entretingut, interessant i ple de ritme.
Aquí us possem el primer tastet del concert:

Sardana SOTA ELS PINS DEL PUJOLET de Joaquim Serra


Sardana DES DEL PRIMER DIA de Marc Timón


EL GRUMETE (Vals) - JOSEP SERRA I BONAL. Fiscorns solistes: Aureli Andrés i Carles SeguraLES FANTASÍES DEL GES. 3r moviment: La serp dels Comuns (swing) d'en Pitu Chamorro


Vídeo sorpresa, preparat pel comiat dels músics que l'any vinent deixen de tocar en cobla. Els nostres companys Jordi Gil i Carles Segura afronten una nova etapa de la seva vida. Amb tots dos hem compartit moltes vivències personals i musicals i estem segurs que tots en guardarem molts bons records, records inoblidables.
Els hi hem fet un vídeo amb molt bons moments que hem viscut junts. De ben segur que us trobarem a faltar. Us desitgem sort en aquest nou capítol que obriu a la vostra vida, i ja sabeu que la cobla Reus Jove continuarà sent casa vostra!Moltes gràcies per haver-nos acompanyat al concert de Nadal.

COBLA REUS JOVE

Comentaris