ALEIX VAQUÉ, FLABIOL DE LA COBLA REUS JOVE GUARDONAT

Benvolguts amics,

El nostre company i flabiol de la Reus Jove, Aleix Vaqué, ha estat premiat amb l'accèssit de la Beca Josep Maria Bernat del 2010 per a joves instrumentistes.
Aquest certamen que buscar per una banda recordar la figura del gran compositor, i per altra banda, potenciar els joves talents que estudien i toquen instruments de cobla, fou creat l'any 1994. D'aleshores ençà, diversos intèrprets de la cobla Reus Jove n'han resultat finalistes, i alguns a més, han tingut l'honor de ser premiats. És el cas de Carles Herruz el 1999, Núria Font el 2003, Jordi Gil el 2004, Tots tres van merèixer la Beca. A banda, Carles Martí i Ramon Casanovas en foren finalistes.
Aquest 2010, el premi se l'ha endut Mariona Mateu, una jove intèrpret de contrabaix, que no està vinculada a cap formació de cobla.


L'accèssit d'aquest prestigiós premi per a joves intèrprets, (les bases indiquen que cal ser menor de 21 anys) ha estat atorgat al nostre flabiolaire Aleix Vaqué i Mur.
Això vol dir que, a més a més, per la seva joventut (actualment té 19 anys) podrà repetir l'any vinent com a intèrpret, i tornar a presentar-se novament a l'edició de 2011.

El proper dissabte 18 de desembre, el diumenge 2 de gener i el diumenge 8 de gener als concerts de Reus, El Vendrell i Tarragona respectivament, el podrem escoltar com a solista de l'obra LE MERLE BLANC (polca per a flabiol solista)

Des d'aquí aprofitem per a felicitar-lo pel seu bon paper al concurs.

MOLTES FELICITATS ALEIX!!!!

Comentaris

Francesc Botet ha dit…
Moltes felicitats Aleix!!

Entrades populars